Visa aktivitet.se som: Mobil

Konferens vid Sjönästet

Sjövillan Skärgård
Längd: Varierande
Startdatum: Vid förfrågan.
Ort: Stockholm

Info om Konferens vid Sjönästet

Konferens vid SjönästetKonferens

Sjönästets konferensanläggning är beläget 15-20 minuters båtfärd från Björkvik på Ingarö. Vid Sjönästet finns allt man kan önska sig: Panoramautsikt över den vackra skärgården, övernattning för 12 personer, ett generöst kök med dubbla kylar, badrum med toalett, vedbastu, ordentlig brygga och klockrent väster-läge! Här är det ypperligt för den mindre gruppen att konferera med avbrott för lerduveskytte, jakt och fiske; alltid med en uppvärmd vedbastu som avslutning!

Till Sjönästet tar man sig med Sjöflyg eller helikopter från innerstaden på 20 min, RIB på 50 min, bil och taxibåt från innerstaden ca. 1 timme eller en segling från Saltsjöbaden på 3 timmar.

Konferens eller fiskefrossa

Det ena behöver inte utesluta det andra! Vilka härliga eftermiddagar och kvällar som upplevts härute. Det är en magisk plats för speciella möten inom eller mellan organisationer. Vi har naturligtvis all utrustning som ni kan tänkas behöva för en konferens men det är miljön som skapar samtalen som lyfter ett möte, inte blädderblocket, PC-kanonen eller Powerpointpresentationen.

Välkomna!

Målgrupp

Företag.

Kostnader

För mer information och priser, vänligen skicka en intresseanmälan till oss!

Sjövillan Skärgård

Sjövillan aktiviteter företagsevent

Sjövillan - skärgårdsevenemang

På Sjövillan har det genomförts företagsarrangemang i mer än tjugo år. Vad som skiljer Sjövillans arrangemang då och nu är vårt förfogande. Nu har vi tillgång till snabbt gående RIB-båtar och trimaraner. Allt för att du ska få uppleva så...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Sjövillan Skärgård

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Konferens vid Sjönästet.

  Kontakta arrangören

  Få mer information

  Anmäl ditt intresse 

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Kontaktuppgifter till Sjövillan Skärgård

Sjövillan Skärgård

Örlogsvägen 1
111 49 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.sjovillan.se