Visa aktivitet.se som: Mobil

Konferenssegling - Regatta

Sjövillan Skärgård
Stockholm
Varierande
Vid förfrågan.

Info om Konferenssegling - Regatta

Regatta - Konferenssegling

RegattaLåt regattan bli ett trevligt avbrott eller en härlig avslutning på konferensen eller kundträffen i skärgården. Genom att anpassa ledarskaps- och/eller teamutveckling till segling kan man uppnå en verklighetsanknuten problemlösning i och mellan grupperingar inom företaget och därigenom sammansvetsa organisationen. Som ”Vi”-skapare är Regattasegling en av de mest effektiva, och samtidigt njutbara, verktyg som finns genom dess kombination av tävling, naturupplevelser och samkväm.

Genom att i god tid informera deltagarna om evenemanget, skapar man dessutom ett ytterligare mervärde i att redan då dela upp personalen i besättningar. Varje besättning (grupp) kan då förkovra sig i uppgiften och därigenom, på lek, skapa en förväntansfull stämning på företaget som ytterligare bidrar till att sammansvetsa personalen. Inga förkunskaper krävs – skeppare finns med på alla båtarna för att övervaka navigationen och leda seglingen där det behövs.

Vi kör med riktig kappseglingsstart och målgång och seglar enligt LYS, ett handikappssystem som gör att alla båtar som deltar seglar på samma villkor oavsett storlek. På omräknad tid i förhållande till LYS-talet koras sedan en vinnare! Ofta kör vi två till tre heat och vinnare blir då den besättning/båt som har den bästa sammanlagda placeringen.Som avslutning har vi "Aftersail" med prisutdelning på bryggan och därefter går Regattamiddagen av stapeln!

Målgrupp

Företag.

Kostnader

För mer information och pris, vänligen skicka en intresseanmälan!

Sjövillan Skärgård

Sjövillan aktiviteter företagsevent

Sjövillan - skärgårdsevenemang

På Sjövillan har det genomförts företagsarrangemang i mer än tjugo år. Vad som skiljer Sjövillans arrangemang då och nu är vårt förfogande. Nu har vi tillgång till snabbt gående RIB-båtar och trimaraner. Allt för att du ska få uppleva så...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Sjövillan Skärgård

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Konferenssegling - Regatta. Det är gratis och inte bindande!

Kontaktuppgifter till Sjövillan Skärgård

Sjövillan Skärgård

Örlogsvägen 1
111 49 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.sjovillan.se Gå till arrangörens hemsida

Intresseanmälan

För att få mer information om Konferenssegling - Regatta, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns inga recensioner för Konferenssegling - Regatta
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information

Liknande aktiviteter