Visa aktivitet.se som: Mobil

Segling med övernattning

Sjövillan Skärgård
Stockholm
2 dagar

Info om Segling med övernattning

Segling med övernattning

När det gäller upplevelser är kanske ett uppvaknande i båt i ytterskärgården en av de mer svårslagna. Efter morgondoppet väntar en härlig frukostbuffé, som med fördel kan dukas upp i sittbrunnen om vädret tillåter. Några timmar senare befinner vi oss på den avslutande lunchen på Holmen Kök & Bar i Saltsjöbaden där Rolle sammanfattar våra tankar med hjälp av anteckningarna från frukostmötet. Därefter skiljs vi åt, trötta men lyckligt syresatta – och fyllda av gemensamma upplevelser och laganda!

Vi var 8 i gruppen som tillsammans med skepparen startade seglingen från Vaxholm på den tidiga morgonen dagen innan. I samband med lunchen, som vi avnjöt i en vik i Bockö-Storöarkipelagen, höll vi ett första arbetsmöte. Inget märkvärdigt, bara lite visioner och idéer som lades fram på bordet, något att bearbeta under hela seglingen. Rolle skötte anteckningarna.

Efter lunchen styrde vi kosan söderut och kunde med god marginal sträcka över Rödkobbs- och Gråskärsfjärdarna innan vi i höjd med Biskopsön gick in mot Gillinge. Under seglingen började samtalen fara iväg och de fortsatte även i den flytande bastun i viken invid Gillinge. En fantastisk bastu som var upptänd när vi kom och försedd med allsköns tilltugg, pilsner och handdukar. Bastutändaren, Olle, kom sedan och hämtade oss med "Glamour" och bjöd tillsammans med Fia på en fantastisk middag med goda viner därtill!

Gemensamma upplevelser skapar varaktiga relationer!

Målgrupp

Företag.

Kostnader

För mer information och priser, vänligen skicka en intresseanmälan!

Sjövillan Skärgård

Sjövillan aktiviteter företagsevent

Sjövillan - skärgårdsevenemang

På Sjövillan har det genomförts företagsarrangemang i mer än tjugo år. Vad som skiljer Sjövillans arrangemang då och nu är vårt förfogande. Nu har vi tillgång till snabbt gående RIB-båtar och trimaraner. Allt för att du ska få uppleva så...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Sjövillan Skärgård

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Segling med övernattning. Det är gratis och inte bindande!

Kontaktuppgifter till Sjövillan Skärgård

Sjövillan Skärgård

Örlogsvägen 1
111 49 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.sjovillan.se

Intresseanmälan

För att få mer information om Segling med övernattning, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns inga recensioner för Segling med övernattning
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information