Inga recensioner än

Star karaoke

i Göteborg
Få mer information från arrangören👍

Star karaoke

Göteborgs roligaste KARAOKE - Hos oss är alla en stjärna!

Oavsett om du sjunger professionellt eller ensam i duschen är du välkommen till Göteborgs roligaste karaokebar. Samla hela gänget och boka er privata studio.

Tror du att karaoke innebär att någon går upp på en liten scen och med varierande framgång river av en låt? Den tiden är över. Hos oss bokar ni istället en privat studio där du tillsammans med dina vänner kan sjunga alla era favoritlåtar. Under kommande 1 timme och 45 minuter är studion helt er egna och blir ni hungriga eller törstiga beställer ni snabbt & enkelt room service via våra beställningsskärmar eller av er Mood manager.

Är det dags för er att planera en aktivitet med kollegor eller kunder? Då tycker vi definitivt att du ska överväga en kväll hos oss! Tänk dig en härlig aktivitet där du och ditt sällskap kan släppa loss i en privat miljö med sång, härliga drinkar och bra mat som tema.

Utöver vanlig bokning av våra studios är vi även mästare på att skapa oförglömliga upplevelser och planera speciella event. Vi utgår alltid från era önskemål och kan sedan skräddarsy allt från konceptuella temafester till unikt framtagna dryckespaket och menyer. 

Visa alla aktiviteter med Star karaoke

Aktiviteter

Företag & Sällskap
Musik & teater
Sång Ort Snittbetyg
Karaoke - Möhippa / Svensexa Göteborg
Karaoke - Företagsanpassad Göteborg
Karaoke - Gruppbokning Göteborg

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Star karaoke och veta mer om deras aktiviteter.

Kontaktuppgifter

Star karaoke

Vallgatan 16
411 16 Göteborg

Tel: 031166060

Highlights