Inga recensioner än

Karaoke - Möhippa / Svensexa

Star karaoke, i Göteborg
Längd
1.45 h
Pris
245 SEK
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Hör av er för bokning och mer info se detaljer
Längd
1.45 h
Pris
245 SEK
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Hör av er för bokning och mer info se detaljer
Få mer information om aktiviteten 👍

Beskrivning

Karaoke

Karaoke för Möhippa /Svensexa

Att mellanlanda hos oss är en perfekt stopp under svensexan eller möhippan. Självklart skräddarsyr vi en upplevelse som passar just ert kompisgäng – oavsett om det är en dagsaktivitet, förfest eller efterfest. Vi kan ordna allt från ett speciellt musiktema, spexiga drinkar till god mat och snacks. Varför inte filma en musikvideo som ni kan visa på själva bröllopsfesten? Vår centrala placering gör att ni efter några drinkar och bubbel fortsätter rakt ut i festgöteborg. 

30-60 Personer

Våra studios är placerade så att vi på ett enkelt sätt kan avgränsa lokalen för just ditt sällskaps storlek, behov och önskemål. Är ni 30-60 personer så kan vi till exempel antingen boka flera intilliggande studios där ni kan ha olika teman alternativt kombinera vår största studio med ett antal mindre och på så sätt anpassa tempot och nivån på festen så att det finns något för alla i gruppen.

Abonnera Star karaoke

Planerar ni en större fest eller ett företagsevent och önskar abonnera hela lokalen? Hos oss har vi stor erfarenhet av att planera och arrangera event för upp till 150 personer. Hos Star Karaoke har vi möjlighet att skräddarsy unika upplevelser helt efter era preferenser. Kontakta oss direkt via info @ starkaraoke.se och berätta mer om era tankar och önskemål så kopplar vi ihop er med Christopher vår event manager.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig start

Hör av er för bokning och mer info

  • Aktivitet
  • Göteborg

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Karaoke - Möhippa / Svensexa. Det är gratis och inte bindande!
Star karaoke
Vallgatan 16
411 16 Göteborg

Göteborgs roligaste KARAOKE - Hos oss är alla en stjärna!

Oavsett om du sjunger professionellt eller ensam i duschen är du välkommen till Göteborgs roligaste karaokebar. Samla hela gänget och boka er privata studio. Tror du att karaoke innebär att någon går upp på en liten scen och med varierande...

Läs mer och visa alla aktiviteter med Star karaoke

Highlights