Visa aktivitet.se som: Mobil
Ort: Stockholm

Info om Långholmen

LångholmenLångholmens fängelse, platsen för Sveriges sista avrättning, är numera platsen där du upplever fängslande konferenser, lummiga promenader och paddling i världsklass. Ta en paus från konferensen och följ med på kvällspaddling i unika paddelvatten eller utmana de andra avdelningarna på företaget i drakbåtsrace.

I samarbete med Långholmen hotell & konferens erbjuder vi sedan 2009 aktiva konferenser. För de riktigt stora grupperna rekommenderar vi att köra drakbåtsrace i Långholmskanalen. De lite mindre grupperna rekommenderar vi att paddla havskajak i Stockholm City. Stockholms som kallas Nordens Venedig är unikt. Ingen annan stans går det att paddla så fritt i centrum av en huvudstad. Så gör promenaden över suckarna över suckarnas bro, boka in din grupp i cellerna och njut av inspirerande möten och en avkopplande eller pulshöjande aktivitet.

Långholmen hotell & konferens

Långholmen erbjuder Svanenmärkta konferenser, boende och mat på en grön ö mitt i Stockholm City. Fängelset lades ner 1975. Nu är fängelset omvandlat till hotell, vandrarhem och wärdshus. De åtta konferensrummen rymmer 6-80 personer så här finns alla förutsättningar för ett bra möte eller konferens oavsett om det är ett styrelsemöte, kreativa möten eller konferenser som ska genomföras. Wärdshuset ligger inrymt i Alstaviks malmgård från 1670-talet. Här kan du avnjuta det bästa ur svensk mattradition, tillagat på lokala råvaror i en historiskt fängslande miljö.

Kajakpaddling

Ta en paus på konferansen och låt oss guida dig och din grupp i Stockholmsnatten. Under en härlig kvällspaddling snirklar vi oss fram längs stadens kajer i skenet av våra pannlampor. Du och ditt sällskap får uppleva stadens puls i lugn takt, utan trängsel.
Ingen tidigare erfarenhet krävs.
Tidsåtgång ca 1,5-3 timmar

DRAKBÅTSPADDLING
Drakbåt är en lagidrott med besättningar stora som två fotbollslag. Taktkänsla, gott samarbete och en bra styrman är därför minst lika viktigt som råstyrka. Drakbåtspaddling är en perfekt aktivitet för de riktigt stora grupperna. Låt de olika avdelningarna på företaget utmana varandra i en regatta. En instruktör i varje båt tränar upp sin besättning inför utmaningen med de andra båtarna. Där allt leder fram till det stora finalracet.
Ingen tidigare erfarenhet krävs.
Tidsåtgång ca 1,5-3 timmar

TIPS!
Låt oss stå för fikat på aktiviteten. Vi jobbar med ekologiska och biodynamiska produkter. Brukar vara ett mycket uppskattat inslag i paddlingen.

Målgrupp

Ingen tidigare erfarenhet krävs.

Kostnader

Kontakta oss för prisuppgifter och en offert.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Långholmen .

  Kontakta arrangören

  Få mer information

  Anmäl ditt intresse 

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Stockholms Guidebyrå

Stockholms Guidebyrå

Stockholms Guidebyrå - din guide till Stockholms äventyr

Stockholms Guidebyrå samlar Stockholms bästa äventyr under ett och samma tak! Hos Stockholms Guidebyrå kan du exempelvis gå en certifierad kajak- eller klätterkurs, följa med på en fullspäckad äventyrsdag, krypa i grottor, eller paddla havskajak i ytterskärgården. Vintertid erbjuder vi nybörjarkurser samt guidade...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Stockholms Guidebyrå

Kontaktuppgifter till Stockholms Guidebyrå

Stockholms Guidebyrå

Rindögatan 52
115 58 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.stockholmsguidebyra.se