Visa aktivitet.se som: Mobil

Lilla Tyresö

Stockholms Guidebyrå
Ort: Stockholm

Info om Lilla Tyresö

Lilla Tyresö

Vill ni ha en konferens med utmaningar? Eller har ni en projektgrupp som ska svetsas samman? Boka in er med oss på Lilla Tyresö! Här kan ni pröva på grottkrypning, utmana er själva på klippklättring eller njuta i en havskajak! Kombinera de tre så har ni en fullspäckad Äventyrsdag som avslutas med bastu och mat.

I samarbete med Lilla Tyresö Pensionat & vandrarhem erbjuder vi vårt mest äventyrliga konferenspaket där konferensen kombineras med vår mycket populära äventyrsdag. Under en dag kryper vi i Stockholms längsta grottsystem, vi paddlar havskajak och så klättrar vi på och firar oss nedför en hög klippa! En dag fullspäckad av äventyr men också av avkoppling och massor av skratt! Vår vanligaste kund här är den lilla konferensgruppen som vill göra något kul mellan mötena eller projektgruppen som ska svetsas samman. Utmana dig själv och din grupp på en klätterdag!

Lilla Tyresö pensionat & vandrarhem

På Lilla Tyresö, granne med Tyresö slott och slottspark, får konferensgästerna god service i genuina lokaler. Lilla Tyresös lokaler tar upp till femtio personer och är väl avpassade för mindre grupper och konferenser. Pensionatet är beläget i Prinsvillan, gårdens huvudbyggnad. Du som bokar konferens på pensionatet kan se fram emot en enkel men rustik och behaglig vistelse i vacker miljö.

Äventyrsdagen

Vi startar dagen med kajakpaddling ut till klipporna och grottorna. Erfarna instruktörer guidar er i Stockholms längsta grotta och tillsammans prövar ni klippklättring med utsikt över fjärden. Aktiviteten avslutas, kanske efter ett dopp i havet, med en paddling tillbaka till Tyresö slott.
Ingen tidigare erfarenhet krävs.
Tidsåtgång från Lilla Tyresö ca 5-9 timmar

Grottkrypning

Upptäck Stockholms undre värld! Trä på overallen, på med hjälmen, tänd pannlampan och följ med på en grottur i Stockholmsområdets längsta grotta.
Ingen tidigare erfarenhet krävs.
Tidsåtgång från Lilla Tyresö ca 2-3 timmar

Klippklättring

Utmana dig själv och din grupp på klätterklippan! Under en inspirerande stund i vacker miljö får din grupp pröva på grunderna i klippklättring tillsammans med erfarna instruktörer. Ni firar er ned för en hög klippa och prövar på topprepsklättring.
Ingen tidigare erfarenhet krävs.
Tidsåtgång från Lilla Tyresö 3-6 timmar

Kajakpaddling

Lilla Tyresö ligger precis invid Tyresöån som rinner ut i Kalvfjärden. Vi sätter i kajakerna vid Pensionatet och njuter en stund i kajakerna. Ett utmärkt sätt att koppla av huvudet mellan arbetspassen på konferensen.
Tidsåtgång ca 1,5-2 timmar

TIPS!
Låt oss stå för matsäcken och fikat på aktiviteten. Vi jobbar med ekologiska och biodynamiska produkter och vår matsäck (ciabatta, kardemummabullar, kaffe, te, juice, frukt) är mycket populär.

Målgrupp

Ingen tidigare erfarenhet krävs.

Kostnader

Kontakta oss för prisuppgifter och en offert

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Lilla Tyresö.

  Kontakta arrangören

  Få mer information

  Anmäl ditt intresse 

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Stockholms Guidebyrå

Stockholms Guidebyrå

Stockholms Guidebyrå - din guide till Stockholms äventyr

Stockholms Guidebyrå samlar Stockholms bästa äventyr under ett och samma tak! Hos Stockholms Guidebyrå kan du exempelvis gå en certifierad kajak- eller klätterkurs, följa med på en fullspäckad äventyrsdag, krypa i grottor, eller paddla havskajak i ytterskärgården. Vintertid erbjuder vi nybörjarkurser samt guidade...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Stockholms Guidebyrå

Kontaktuppgifter till Stockholms Guidebyrå

Stockholms Guidebyrå

Rindögatan 52
115 58 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.stockholmsguidebyra.se