Visa aktivitet.se som: Mobil

Villa Källhagen

Stockholms Guidebyrå
Ort: Stockholm

Info om Villa Källhagen

Villa Källhagen

Boka city-nära konferens på Villa Källhagen, vackert belägen invid Djurgårdsbrunnsviken. Paddla med oss genom delar av Ekoparken, världens första Nationalstadspark. Upplev varvsmiljöerna kring Djurgården, Beckholmen, Kastellholmen från kajaken! Välkommen på kvällspaddling i Nordens Venedig. En världsunik upplevelse! I samarbete med Villa Källhagen erbjuder vi konferens och aktiviteter i Stockholm City. Källhagen är vackert beläget vid Djurgårdsbrunnsviken med Sjöhistoriska museet som närmsta granne. Här är bästa utgångspunkten för att sjösätta och uppleva Stockholmsnatten från kajaken. Så boka in er grupp på Villa Källhagen och följ med oss ut på en kajaktur i Nordens Venedig.

Villa Källhagen

Villa Källhagen med sina 36 vackert inredda gästrum ligger i ett av Stockholms mest natursköna områden. Omgivningar som blir påtagligt närvarande genom medveten design med stora fönster och rikliga ljusinsläpp. Villa Källhagen är inte bara konferens utan även en perfekt plats för en avkopplande helg med lite shopping och kanske ett teater- eller musikalbesök. I restaurang skapas modern mat med svenska rötter och blicken mot framtiden och i den välsorterade och trivsamma vinkällaren trängs flaskor från hela vinvärlden. Sju konferenslokaler av varierande karaktär skapa möjligheter till kreativa möten. Lokalerna lämpar sig för så väl det lilla informella mötet som den stora årliga konferensen.

Kajakpaddling Stockholms City

Paddla genom delar av Ekoparken, världens första Nationalstadspark. Ta en sitt brunnsfika i historiska varvsmiljöer eller besök något av de sjönära caféerna. Variera den stadsnära paddlingen genom att ta de extra paddeltagen ut till vår närmaste skärgårdsö, Fjäderholmen. Tänd pannlampan så glider vi ut på vattnet i skymningen. Välkommen på dags- eller kvällspaddling i Nordens Venedig. En världsunik upplevelse! Tidsåtgång ca 2-3 timmar

TIPS!
Vår ekologiska fika sätter en extra krydda på kajakupplevelsen. Avnjut den ute på vattnet i kajaken eller varför inte på någon av stadens stränder.

Målgrupp

Ingen tidigare erfarenhet krävs.

Kostnader

Kontakta oss för prisuppgifter och en offert.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Villa Källhagen.

  Kontakta arrangören

  Få mer information

  Anmäl ditt intresse 

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Stockholms Guidebyrå

Stockholms Guidebyrå

Stockholms Guidebyrå - din guide till Stockholms äventyr

Stockholms Guidebyrå samlar Stockholms bästa äventyr under ett och samma tak! Hos Stockholms Guidebyrå kan du exempelvis gå en certifierad kajak- eller klätterkurs, följa med på en fullspäckad äventyrsdag, krypa i grottor, eller paddla havskajak i ytterskärgården. Vintertid erbjuder vi nybörjarkurser samt guidade...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Stockholms Guidebyrå

Kontaktuppgifter till Stockholms Guidebyrå

Stockholms Guidebyrå

Rindögatan 52
115 58 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.stockholmsguidebyra.se