Visa aktivitet.se som: Mobil

2,5 tim drejning söndagar nybörjare

The Creativity House
Stockholm
2,5 timmar
540 SEK
Söndagar kl 10.00 eller 14.30
Svenska

Beskrivning

Drejning 2,5 tim (nybörjare)

Under denna drejstund får du tid att öva på att dreja och har möjlighet att skapa flera alster.Vid drejskivan får du forma och skapa era egna alster i vit lergodslera. Du får en introduktion ochhandledning av instruktör hela tiden.Ni får grundläggande kunskaper om drejning för att kunna forma exempelvis en skål. Du får träna på de olika handgrepp som används för att kunna åstadkomma olika former. Du får behålla alla de alster du hinner göra. Allt material samt bränning ingår i priset. Om ni vill att vi målar era alster i valfri färg gör vi det mot ett tillägg om 130:-/person. Alla sitter vid egen drejmaskin hela tiden. Vi samlar 12 personer till söndagarna. Alla sitter på gott avstånd från varandra.

FAKTA

RESERVPLATSER= Om du anmäler dig till kurs som är fullbokad så blir du uppsatt på reservlista. Om någon avbokar så kontaktar vi er!

Pris: 540:-/person. (All lera och bränning ingår)

Tillval: om ni vill få era alster färgglaserade så tillkommer 130:-/pers (då målar vi de alster som personen gjort - tex 3 st skålar)

Tidsåtgång: 2,5 tim (respektera tiden, kom gärna 5 minuter innan start)

Om ni bara är 1 eller 2 personer som vill dreja kan ni anmäla er till de drejningstillfällen och datum samt tider som vi annonserar på den här sidan. Vi samlar då ihop till en grupp med högst 12 personer.
Ålder: Vuxna (och barn från 12 år.) OBS! Om ni har barn som är 8-11 år så kan de få dreja om ni väljer privat lektion enligt nedan istället:

Privat lektion (er grupp sitter själva med instruktör)
Vill ni dreja på andra dagar och tider samlar ni ihop en egen grupp (familj, vänner...) om minst 6 betalande(alternativt betalar 6 x 540:-=3240:- oavsett om ni är färre personer som vill dreja). Då kan ni välja tider tisdag-söndag kl 10-17. (Om ni  vill komma kvällstid utan för ordinarie öppettider så betalar ni minst 8 x 390:-) Barn kan vara från 8 år i privat grupp. Vi har 25 drejplatser.

Målgrupp

Företagsgrupper, Möhippor

Kostnader

Från 225 per keramik som ni väljer att måla. Priset inkluderar
användning av samtliga färger, penslar och andra verktyg i vår studio samt personalens efterarbete i form av glasering och bränning och förvaring av keramik upp till 2 månader.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om 2,5 tim drejning söndagar nybörjare. Det är gratis och inte bindande!

The Creativity House

Välkommen till The Creativity House - en keramik- måleri och glasstudio som funnits sedan 2006. Vi har plats för 60 personer och 14 års erfarenhet av att ta emot möhippor. Hos oss kan ni boka in 2 timmars-aktiviteter alla dagar...


Läs mer och visa alla aktiviteter med The Creativity House

Kontaktuppgifter till The Creativity House

The Creativity House

Drottningholmsvägen 31
112 42 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.thecreativityhouse.se

Recensioner
Recensioner
Det finns inga recensioner för 2,5 tim drejning söndagar nybörjare

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 9 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om 2,5 tim drejning söndagar nybörjare, fyll i följande uppgifter:

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information