Visa aktivitet.se som: Mobil

Akrylmåleri - måla tavla tillsammans!

The Creativity House
Stockholm
3 timmar
590 SEK
Varje dag bokas 10-20

Beskrivning

Välkommen till The Creativity House - en keramik- måleri och glasstudio som funnits sedan 2006. Vi har plats för 50 personer och har 15 års erfarenhet av att ta emot möhippor. Vår studiolokal är stor (122 kvm) med 7 m takhöjd och stort ljusinsläpp - underbar att sitta och skapa i. Hos oss kan ni boka in aktiviteter alla dagar kl.10.00-20.00. 

Måla en tavla med kollegorna

Väck konstnärssjälen i dig! Måla en tavla i lugn och ro på The Creativity House. Ni får välja ett bildmotiv, en instruktör guidar er igenom steg-för- steg hur ni ska måla - från första till sista penseldraget. Det är en överraskande befriande känsla att slippa hitta på vilket bildmotiv man ska måla upp eller vilka färger man ska använda för att det ska se bra ut. Instruktören guidar er grupp genom varje steg i det valda motivet: beskriver hur man bygger upp motivet, förklarar vilka färgblandningar som krävs för olika partier, penselföring, hur man laddar penseln med mera.

Allt är förberett så gruppen ska kunna umgås under lättsamma former, socialisera utan att jämföra sig med varandra. Allt du behöver ta med dig till oss är lusten att skapa. Efter måleriet, torkas tavlan med hårtork och tas med hem. The Creativity House fokuserar på att det ska vara lätt och roligt och ni målar med ett ganska högt tempo för att alla ska bli klara på 2 1/2 timme. För oss får ni ta med snacks och dricka till vår lokal om ni vill mingla lite i anslutning till er aktivitet.

Akrylmåleri tavla konst måla skapa kreativ aktivitet

Detta ingår i priset

Måla en tavla på canvasduk 40 x 50 cm med akrylfärger steg-för-steg med instruktör 590:-/pers Tidsåtgång: 2-3 tim timmar beroende på bildmotiv.

ANTAL PLATSER: Vi har stor lokal med möjlighet att ta emot upp till 60 stycken konstnärer samtidigt. Observera att vi har miniantal om 8 personer (ni betalar för minst 8 pers, även om ni blir färre deltagare.)

AKTIVITETEN MÅSTE FÖRBOKAS! Ni väljer själva starttid för er sällskap!

Hos oss går det bra att ta med lite mingelmat och dryck om ni önskar detta i anslutning till er aktivitet.

Välkomna till The Creativity House

***************************************************

Sedan starten 2006 har The Creativity House utvecklats till välkänt inslag i Stockholms aktivitetsutbud. Den kreativa/konstnärliga inriktningen på alla aktiviteter passar både små och stora grupper samt unga och gamla deltagare. Med en central placering i Stockholm på Fridhemsplan och öppettider 6 dagar i veckan gör det The Creativity House till en lättillgänglig och välkomnande keramikstudio att komma till. I den 122 kvm stora, ljusa och mysiga lokalen är det lätt att trivas.

Kostnader

590:-/person inklusive moms. 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Akrylmåleri - måla tavla tillsammans!. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Gunnel Nordin
Ja, det här var riktigt roligt. Hela vår avdelning tillbringade en kväll här med måleri och snacks. Sååå skoj

The Creativity House

Välkommen till The Creativity House - en keramik- måleri och glasstudio som funnits sedan 2006. Vi har plats för 50 personer och har 16 års erfarenhet av att ta emot stora grupper. Hos oss kan ni boka in 2 timmars-aktiviteter...


Läs mer och visa alla aktiviteter med The Creativity House

Kontaktuppgifter till The Creativity House

The Creativity House

Drottningholmsvägen 31
112 42 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.thecreativityhouse.se

Recensioner
Recensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 10 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Akrylmåleri - måla tavla tillsammans!, fyll i följande uppgifter:

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information