Visa aktivitet.se som: Mobil

Drejningskvällar på The Creativity House

The Creativity House
Stockholm
8 timmar
1 500 SEK
Se webbplats
drejning dreja wheel throwing drejkurs kurs

Beskrivning

Välkommen till The Creativity House - Välkommen 2-kvällar-i-rad kurs i drejning på The Creativity House. Vår keramikverkstad är en ljus, 120 kvm stor och luftig inspirerande lokal med härlig atmosfär centralt belägen i Stockholm. 

Kursen Drejkvällar passar nybörjare. På vår kvällskurs får du grundläggande kunskaper om drejning.  Du lär dig hur leran ska bearbetas för att sedan på drejskivan kunna forma exempelvis en mugg eller en skål. Du får träna på de olika handgrepp som används för att kunna åstadkomma olika former. Ni får lära er att göra undersidan/botten på era alster, sk avdrejning och lära er olika dekorationstekniker med olika verktyg och ni får dessutom måla era alster med vackra engobefärger! Vi glaserar sedan era alster och ni kan hämta dem helt färdiga för användning ungefär 14 dagar efter kursavslut. Undervisningen består till största delen av demonstrationer av respektive moment och sedan praktiskt arbete under handledning av kursledare. Alla kursdeltagare har tillgång till varsin elektrisk drejskiva under hela kurstiden.

KURSFAKTA

Kursen pågår två kvällar i rad 2  x 4 lektionstimmar (a 45 min) ( = 8 timmar

Datum: se webbplats

(anmäl intresse via formulär på denna sida)

Tid: 17.00-20.20

Pris: 1500:-/person för hela kursen

Antal platser: 8 (ni kan sitta med minst 2 meters avstånd i vår stora lokal)

Nedre åldersgräns för deltagare är 12 år.

***************************************************

Om The Creativity House
Sedan starten 2006 har The Creativity House erbjudit olika aktiviteter till företag och privatpersoner. Den kreativa och konstnärliga inriktningen på de aktiviteter som erbjuds passar både stora och mindre grupper samt unga och gamla deltagare. Inga förkunskaper krävs för att delta. I den 122 kvm stora, luftiga & ljusa lokalen är det lätt att trivas och man kan sitta med god distans kunder emellan. En central placering i Stockholm på Fridhemsplan och med öppettider 6 dagar i veckan gör The Creativity House till en tillgänglig och välkomnande keramikstudio.

Kostnader

1500:-/person för hela kursen

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Drejningskvällar på The Creativity House . Det är gratis och inte bindande!

The Creativity House

Sedan starten 2006 har The Creativity House erbjudit olika aktiviteter till företag och privatpersoner. Den kreativa och konstnärliga inriktningen på de aktiviteter som erbjuds passar både stora och mindre grupper samt unga och gamla deltagare. Inga förkunskaper krävs för att...


Läs mer och visa alla aktiviteter med The Creativity House

Kontaktuppgifter till The Creativity House

The Creativity House

Drottningholmsvägen 31
112 42 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.thecreativityhouse.se

Recensioner
Recensioner
Det finns inga recensioner för Drejningskvällar på The Creativity House

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 8 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Drejningskvällar på The Creativity House , fyll i följande uppgifter:

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information

Liknande aktiviteter