Visa aktivitet.se som: Mobil

Gör gnistrande vackra glassmycken - lär dig glasfusing!

The Creativity House
Stockholm
2 timmar
350 SEK
Varje dag 10-20

Beskrivning

Välkommen till The Creativity House - en keramik & måleristudio som startade  2006 - med plats för 50 personer och 15 års erfarenhet av att ta emot företagsgrupper som vill skapa tillsammans. Vår studiolokal är stor (122 kvm) med 7 m takhöjd och stort ljusinsläpp - underbar att sitta och skapa i. Hos oss kan ni boka in 2 timmar aktivitet alla dagar kl. 10.00-20.00 

glasfusing event skapa pyssel keramik

Blomma GlasfusingSkapa vackra glassmycken med den glödheta tekniken glasfusing.

Ni får komponera era smycken med vackra dikroiska glas i regnbågens alla färger. Sedan smälter vi projekten i glasugn i 800 grader åt er. När mönster och färger smälter samman i all sin glans skapas dramatiska smycken - alla med unik karaktär.

När ni kommer till oss ger vi er en introduktion i tekniken Glasfusing och ni får använda professionell utrustning för att kunna skapa smycken. Ni får skära till glaset och komponera 2 st smycken vardera. Vi använder dikroiskt (glas som skiftar färg beroende på vinkeln man betraktar det) matt färgat (opakt) glas och ofärgat (transparent) glas. Sedan bränns glaset i ugn i 800 grader. Era smycken blir klara 14 dagar efter ert besök.


Detta ingår i priset
Priset för aktiviteten är 350:- /person som deltar. Då ingår att ni får göra 2 st smycken tex ring, halsband, örhängen, nyckelring eller brosch. Efter en vecka är det klart - färdigmonterade och redo att användas. Väljer ni att göra fler smycken kostar det 70 kr/ per nytt smycke.

Vi kan ta emot max 50 st för denna aktivitet. 

VARMT VÄLKOMNA ATT BOKA
tis-sön 10.00-20.00 Tel: 08-652 26 28

glasfusing event skapa pyssel keramik

Målgrupp

Vuxna.

Kostnader

350 kr/person inklusive moms.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Gör gnistrande vackra glassmycken - lär dig glasfusing!. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Carro
Den här aktiviteten var riktigt kul! Gjorde den på min möhippa - och resultatet blev verkligen överraskande fint! Hade inte provat glasfusing förut och det var nästan som en kurs.

The Creativity House

Välkommen till The Creativity House - en keramik- måleri och glasstudio som funnits sedan 2006. Vi har plats för 50 personer och har 16 års erfarenhet av att ta emot stora grupper. Hos oss kan ni boka in 2 timmars-aktiviteter...


Läs mer och visa alla aktiviteter med The Creativity House

Kontaktuppgifter till The Creativity House

The Creativity House

Drottningholmsvägen 31
112 42 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.thecreativityhouse.se

Recensioner
Recensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 10 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Gör gnistrande vackra glassmycken - lär dig glasfusing!, fyll i följande uppgifter:

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information