Visa aktivitet.se som: Mobil

Gör gnistrande vackra glassmycken - lär dig glasfusing!

The Creativity House
Stockholm
2 timmar
290 SEK
Varje dag 10-20

Beskrivning

Välkommen till The Creativity House - en keramik- måleri och glas-studio som startade redan 2006. Med plats för 80 personer och mångårig erfarenhet av att ta emot företagsgrupper som vill skapa tillsammans. Hos oss kan ni boka in 2 timmar aktivitet alla dagar kl. 10-20. Vi erbjuder flera olika alternativ.

glasfusing event skapa pyssel keramik

Blomma GlasfusingSkapa vackra glassmycken med den glödheta tekniken glasfusing.

'Ni får komponera era smycken med vackra dikroiska planglas i regnbågens alla färger. Sedan smälter vi projekten i glasugn i 800 grader åt er. När mönster och färger smälter samman i all sin glans skapas dramatiska smycken - alla med unik karaktär.

När ni kommer till oss ger vi er en introduktion i tekniken Glasfusing och ni får använda professionell utrustning för att kunna skapa smycken. Ni får skära till glaset och komponera 2 st smycken vardera. Vi använder dikroiskt (glas som skiftar färg beroende på vinkeln man betraktar det) matt färgat (opakt) glas och ofärgat (transparent) glas. Sedan bränns glaset i ugn i 800 grader. Era smycken blir klara 1 vecka efter ert besök. Vi kan skicka dem till er om ni önskar.

Ring
Detta ingår i priset
Priset för aktiviteten är 290:- /person som deltar. Då ingår att ni får göra 2 st smycken tex ring, halsband, örhängen, nyckelring eller brosch. Efter en vecka är det klart - färdigmonterade och redo att användas. Väljer ni att göra fler smycken kostar det 70kr/ per nytt smycke.

Vi kan ta emot max 40 st för denna aktivitet. 

VARMT VÄLKOMNA ATT BOKA
tisd-sön 10.00-20.00 Tel: 08-652 26 28

glasfusing event skapa pyssel keramik

***************************************************

Sedan starten 2006 har The Creativity House utvecklats till välkänt inslag i Stockholms aktivitetsutbud. Den kreativa/konstnärliga inriktningen på alla aktiviteter passar både små och stora grupper samt unga och gamla deltagare. Med en central placering i Stockholm på Fridhemsplan och öppettider 6 dagar i veckan gör det The Creativity House till en lättillgänglig och välkomnande keramikstudio att komma till. I den 122 kvm stora, ljusa och mysiga lokalen är det lätt att trivas.

Målgrupp

Aktiviteten passar både för barn och vuxna.

Kostnader

290 kr/person som deltar inklusive moms.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Gör gnistrande vackra glassmycken - lär dig glasfusing!. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Carro
(5)
Den här aktiviteten var riktigt kul! Gjorde den på min möhippa - och resultatet blev verkligen överraskande fint! Hade inte provat glasfusing förut och det var nästan som en kurs.

The Creativity House

Sedan starten 2006 har The Creativity House erbjudit olika aktiviteter till företag och privatpersoner. Den kreativa och konstnärliga inriktningen på de aktiviteter som erbjuds passar både stora och mindre grupper samt unga och gamla deltagare. Inga förkunskaper krävs för att...


Läs mer och visa alla aktiviteter med The Creativity House

Kontaktuppgifter till The Creativity House

The Creativity House

Drottningholmsvägen 31
112 42 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.thecreativityhouse.se

Recensioner
Recensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 8 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Gör gnistrande vackra glassmycken - lär dig glasfusing!, fyll i följande uppgifter:

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information

Liknande aktiviteter