Visa aktivitet.se som: Mobil

Jägarexamen för grupper

Ulkeröds Gård
Färgelanda, Göteborg, Trollhättan, Uddevalla

Beskrivning

Ta jägarexamen med en grupp

Jägarexamen i grupp 

Omgivningarna runt Ulkeröds Gård gör att vi kan levandegöra utbildningen till jägare på ett sätt som annars inte är så vanligt. Här får alla deltagare bekanta sig med det de läser om även i praktiken. Till exempel olika slags fällor, spår och spillning, jakttorn, skjutstationer, viltvatten, viltåkrar, foderstationer mm. Med lite tur får vi även se några djur.

Utbildningen i jägarexamen sker i samarbete med Studiefrämjandet och Svenska Jägareförbundet. Kurserna leds av välutbildade och etablerade ledare som alla genomgått Jägareförbundets nya ledarutbildning. Alla skjutprov och skrivningar utförs inför Naturvårdsverkets examinatorer.

Dessa intensivkurserna är kompletta kurspaket. De inkluderar logi, helpension och Jägareförbundets kurslitteratur. Vi tillhandahåller även vapen och övningsammunition.

Kursinnehåll:
I god till innan kursstard sänder vi ut kursmaterialet så att du får möjlighet att läsa in dig på materialet och genomföra ett antal övningsprov via vår hemsida. Samling sker sedan på onsdag kväll för introduktion, diagnostiskt prov och en genomgång av program och skytte. Från torsdag till söndag följer ett intensivt program med början 08.00 varje morgon. Teori varvas med praktik och övningsskytte. Kursen avslutas med teoretiska och praktiska prov.

Målgrupp

Max 12 deltagare per tillfälle.

Kostnader

För mer information och priser, vänligen skicka en intresseanmälan!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Jägarexamen för grupper. Det är gratis och inte bindande!

Ulkeröds Gård

Ulkeröds gård har anor ända från 1700-talet. Till gården hör ett tiotal byggnader och sammanlagt närmare 300 hektar mark. På Ulkeröds Gård ryms gårdsbyggnader med loge, ladugårdar, skjutbana, värmestuga, viltvatten, naturstigar, vindskydd och några torp. Här erbjuds i dagsläget tolv sängplatser, ett flertal mötesrum, både...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Ulkeröds Gård

Kontaktuppgifter till Ulkeröds Gård

Ulkeröds Gård

Ulkeröds Gård
455 96 Hedekas

 Visa telefonnummer
www.ulkerodsgard.se


Recensioner
Det finns inga recensioner för Jägarexamen för grupper
Intresseanmälan

För att få mer information om Jägarexamen för grupper, fyll i följande uppgifter:

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information

Liknande aktiviteter