Visa aktivitet.se som: Mobil

Långholmen - en cellsam historia

VerdeVerde Travel
Sammanfattning
Stockholm
90 minuter
Kommande starter
Stockholm
2022-09-02  
2022-10-17  
2022-12-08  
långholmen

Beskrivning

Långholmen - en cellsam historia

En stadsvandring på den gröna ön. Vi vandrar längs vattnet och njuter vyerna. Hör om holmens långsträcktahistoria. Besök den historiska koloniträdgården från 1837. Lyssna till berättelser om spinnhusjonen och bresiljeträdet. Släpp fångarna loss det är vår var en film från 1975. Samma år stänges fängelset för gott. Idagbedrivs hotell- och värdshus i det gamla Kronohäktet. Stadsvandringen avslutas på Långholmen somerbjuder både värdshus och café samtidigt som det är nära till Hornstulls restaurangutbud. Stadsvandringen kan bokas för grupper året om - eller kom på någon av våra publika och öppna turer.

Målgrupp

Vuxna och äldre barn som är intresserad av Stockholms kulturhistoria. Företag, organisation, myndighet, förening, kickoff.

Kursledare

Stefan Maurbakken, arrangör av aktiviteter och stadsvandringar i Stockholm och Västerås. Auktoriserad turistguide i Stockholm, medlem av FSAG och SveGuide. Passionerad föredragshållare, fd reseproducent påTemaresor och med 24 år som reseledare i bland annat Indien och Italien. Hobby fotograf, Friskvårdsguide ochutbildad inom Sustainability Management och Storytelling.

Kostnader

Företag 3000 kronor. Privata grupper 2000 kronor. Öppna och publika vandringar 245 för vuxna, 195 för seniorer, barn gratis. I priset ingår 90 minuters stadsvandring med auktoriserad guide, max 20 personer.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Långholmen - en cellsam historia. Det är gratis och inte bindande!

VerdeVerde Travel

Aktiviteter och stadsvandringar med den gröna guiden i Arboga, Stockholm, Uppsala och Västerås!

Letar du aktiviteter till er nästa kickoff eller personalaktivitet? Den gröna guiden by VerdeVerde Travel erbjuder hållbara och miljövänliga stadsvandringar i egen regi.  Vill du få kunskap, underhållning och möta spännande personligheter? Vi ger dig detta och mycket mer samtidigt som...


Läs mer och visa alla aktiviteter med VerdeVerde Travel

Kontaktuppgifter till VerdeVerde Travel

VerdeVerde Travel

Bofinksvägen 7
724 70 Västerås

 Visa telefonnummer


Recensioner
Det finns inga recensioner för Långholmen - en cellsam historia
Intresseanmälan

För att få mer information om Långholmen - en cellsam historia, fyll i följande uppgifter:

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information