Visa aktivitet.se som: Mobil

Unescovandra på Skogskyrkogården

VerdeVerde Travel
Sammanfattning
Stockholm
90 minuter
Kommande starter
Stockholm
2022-09-04  
2022-10-23  
2022-12-19  
skogskyrkogården

Beskrivning

Unescovandra på Skogskyrkogården

En stadsvandring i ett unikt landskapsrum, en vacker natur och ikoniska byggnadsverk. Du hör omarkitekterna Gunnar Asplund och Sigurd Lewerentz arbetade för att kunna presentera detta mästerverk av öppna ängar ochslutna "rum". Skogskyrkogården är anlagd på en tallbevuxen rullstensås och här genomförs mer än 2000 begravningar varje år. Låt dig fascineras av de höga furorna och ljuset som tränger in mellan träden somi enkatedral. Följ med på stadsvandring som bjuder på både storytelling fotografier från förr. Obs vi går inte in i några kapell på den här vandringen. Stadsvandringen kan bokas för grupper året om - eller kompå någonavvåra publika och öppna turer.

Målgrupp

Vuxna och äldre barn som är intresserad av Stockholms kulturhistoria. Företag, organisation, myndighet, förening, kickoff.

Kursledare

Stefan Maurbakken, arrangör av aktiviteter och stadsvandringar i Stockholm och Västerås. Auktoriserad turistguide i Stockholm, medlem av FSAG och SveGuide. Passionerad föredragshållare, fd reseproducent påTemaresor och med 24 år som reseledare i bland annat Indien och Italien. Hobby fotograf, Friskvårdsguide ochutbildad inom Sustainability Management och Storytelling.

Kostnader

Företag 3000 kronor. Privata grupper 2000 kronor. Öppna och publika vandringar 245 för vuxna, 195 för seniorer, barn gratis. I priset ingår 90 minuters stadsvandring med auktoriserad guide, max 20 personer.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Unescovandra på Skogskyrkogården. Det är gratis och inte bindande!

VerdeVerde Travel

Aktiviteter och stadsvandringar med den gröna guiden i Arboga, Stockholm, Uppsala och Västerås!

Letar du aktiviteter till er nästa kickoff eller personalaktivitet? Den gröna guiden by VerdeVerde Travel erbjuder hållbara och miljövänliga stadsvandringar i egen regi.  Vill du få kunskap, underhållning och möta spännande personligheter? Vi ger dig detta och mycket mer samtidigt som...


Läs mer och visa alla aktiviteter med VerdeVerde Travel

Kontaktuppgifter till VerdeVerde Travel

VerdeVerde Travel

Bofinksvägen 7
724 70 Västerås

 Visa telefonnummer


Recensioner
Det finns inga recensioner för Unescovandra på Skogskyrkogården
Intresseanmälan

För att få mer information om Unescovandra på Skogskyrkogården, fyll i följande uppgifter:

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information