Visa aktivitet.se som: Mobil

Viddernas Jaktlag

Vidderna
Eskilstuna
Variernade

Beskrivning

Viddernas Jaktlag

Konceptet Viddernas jaktlag har blivit mycket populärt och efterfrågat bland våra elever och övriga nyblivna jägare, som vill få komma på riktig jakt, samtidigt som man hela tiden får en god handledning av yrkesfolk under mycket lugna och trevliga former, allt för att man skall kunna ”växa” in i jakten på ett naturligt sätt där spännande jakter med högsta kvalité sätts i första rummet.

Jakt med utbildning

Många av Viddernas elever, men även andra som är nyblivna jägare, har framfört önskemål om att kunna deltaga i traditionella jakter där man på ett pedagogiskt och lärorikt sätt kan få möjligheten att lära sig mer om jakt, jaktmetoder osv. Gemensamt för de flesta är att man dels inte har någon plats att jaga på, och man har heller inte hur mycket tid som helst att avsätta till jakt. Ändå vill man få möjligheten att komma med på riktig jakt med kvalité där man också kan få utbildning. Vidderna har därför arrenderat en hel del bra jaktmarker där vi har möjlighet att erbjuda olika jaktpaket bestående av olika många jaktdagar. Det mest vanliga upplägget är 4 jakttillfällen per jaktår bestående av 2 dagar vid varje tillfälle.

Tycker man sedan att det inta räcker så kan man naturligtvis köpa till flera jaktdagar. Vi har satt ihop olika jaktlag och tanken är att så många som möjligt skall kunna jaga tillsammans, som i ett vanligt jaktlag. Här knyts många trevliga kontakter som även kan leda till goda affärsrelationer.

Vidderna kommer också att erbjuda alla deltagare i dom olika jaktlagen, på de jaktmarker Vidderna förfogar över, att deltaga på Viddernas temadagar där varje jaktmedlem själva kan bjuda med några intressanta gäster. Under dessa temadagar, som är förlagda till Viddernas kurscenter på Stora Sundby gård, kommer representanter från våra intressantaste vapen och jaktklädesgrossister att deltaga. Det blir också en hel del olika skytteaktiviteter, men det kommer också att finnas utrymme för olika seminarium, föreläsningar samt överraskningar.

Är du intresserad så kontakta oss snarast så får du reda på i vilket jaktlag och på vilken jaktmark det kan finnas plats för dig,

Skicka en intresseanmälan så återkommer Vidderna till dig!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Viddernas Jaktlag. Det är gratis och inte bindande!

Vidderna

Vidderna

Vidderna - Jakt

Välkommen till Vidderna. Vi arrangerar jakt och erbjuder jaktlag på de flesta viltarter i Sverige. Utöver detta erbjuder vi även jägarexamen för den som inte redan är licensierad. Det är ett känt faktum att vistelse i naturen har en lugnande...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Vidderna

Kontaktuppgifter till Vidderna

Vidderna


 Visa telefonnummer
www.vidderna.se

Intresseanmälan

För att få mer information om Viddernas Jaktlag, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns inga recensioner för Viddernas Jaktlag
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information