Visa aktivitet.se som: Mobil

City Quiz Hunt - Uppdrag genom stadsaktivitet med frågesport till ett lågt pris

Xnote
Göteborg, Linköping, Lund, Malmö, Norrköping, Rikstäckande - Visa alla  
1,5 timmar
149 SEK
Efter överenskommelse.

Beskrivning

Frågesport Stadsaktivitet

Uppdrag - En modern utomhusaktivitet - City Quiz Hunt

En trevlig kombination av stadsvandring, frågesport och navigering som ni genomför själva vilket minskar er kostnad. Följ med på en rolig skattjakt med uppdrag som sätter samarbetsförmågan på prov! City Quiz Hunt är en spännande aktivitet som genomförs i lag där deltagarna ska tolka kartan och hitta till rätt platser (på liknande sätt som i Pokémon GO) där olika frågor och uppdrag väntar.

Ni genomför aktiviteten själva med egna mobiler utan personal från oss på plats vilket gör att vi kan ge ett väldigt bra pris.

City Quiz Hunt är en komplett aktivitet som kombinerar promenad, navigering och tävling. Perfekt för den som vill hitta på något kul och utvecklande som passar alla. En trivsam och social aktivitet!

Företag och organisationer som Försäkringskassan (180 pers), Arbetsförmedlingen (130 pers), IKEA, SJ, Alfa Laval, Tetra Pak, ett antal kommuner och många andra har genomfört lyckade City Quiz Hunt aktiviteter med oss. Läs gärna våra recensioner!

Enkelt upplägg
Vi har färdiga rundor i centrum som består av blandade frågor och uppgifter med staden som tema. Inför aktiviteten anpassar vi gränssnittet med ert företagsnamn och er logotyp.

Ni delar in er i mindre grupper om 3 till 8 personer. En deltagare i varje grupp går in på en unik webb-länk i sin mobil (ingen app eller login krävs, fungerar på iPhone, Android m.fl.).

Grupperna tolkar en karta i mobilen och har sedan som uppdrag att hitta till olika platser. Väl där får de intressant information samt en klurig fråga/uppgift, gruppen måste samarbeta och hjälpas åt. Alla grupper startar samtidigt men går till olika platser. Under rundans gång korsas deras vägar med glada rop och psykningar till följd. Sista frågan tar gruppen tillbaka till startplatsen och svaren skickas in.

Efter uppdraget får ni tillgång till en interaktiv resultatsida i mobilen eller på datorn. Ni kan redovisa en uppgift i taget för deltagarna, antingen muntligt på plats eller t.ex. under en middag med hjälp av projektor. Alla hör/ser frågan, gruppernas svar och hur placeringsordningen ändras efterhand. Engagerande och roligt med skratt, diskussion och gliringar! Vilken grupp har fått flest rätt?

I korthet

  • Vi erbjuder en komplett aktivitet i centrum av stan
  • Ni genomför aktiviteten med egna mobiler


City Quiz Hunt finns för närvarande i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Linköping, Norrköping, Lund, Umeå och Skövde. Engelsk version finns i Stockholm och Malmö.

Vid regn eller storm genomför ni som nödlösning en virtuell variant inomhus där ni befinner er.

Hör av er till oss för att se en kort demo av aktiviteten och få ytterligare information!

Målgrupp

För företag, konferenser och grupper om 6 till över 300 personer. Aktiviteten och uppdraget är lämplig vid gruppmöten, på kickoffen eller som bensträckare mellan konferenspass.

Kostnader

Pris exkl. moms: 149 kr/person, minimipris 1490 kr.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om City Quiz Hunt - Uppdrag genom stadsaktivitet med frågesport till ett lågt pris. Det är gratis och inte bindande!

Xnote

Xnote

Xnote - Engagerande aktiviteter med mobil eller padda

Letar du efter en utomhusaktivitet som engagerar och aktiverar? Hos Xnote hittar du kompletta, prisvärda utomhusaktiviteter som är baserade på modern mobilteknologi.  Aktiviteterna kan genomföras på många platser i Sverige och kommer alltid med prova-först garanti. Xnote erbjuder både färdiga...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Xnote

Kontaktuppgifter till Xnote

Xnote


 Visa telefonnummer


Recensioner

Dennis
(5)
Kan rekommendera den här aktiviteten om ni tex har ett gäng nya på jobbet och behöver lära känna varandra bättre. Man har lagom tid att snacka mellan stoppen. Frågorna är roliga och lagom utmanande.
Maria Gray
(5)
Det här var ett väldigt trevligt sätt att umgås och uppbringade både rynkade pannor och goda skratt! Bra nivå på frågorna och varierade! Quizzen tog 1,5 timme att genomföra. Nästan alla mobilerna höll för vinterkylan och ett par lag hade fler på gång samtidigt för att säkerställa att resultaten kunde skickas in. Ett lag tog kontakt med supporten...
Visa hela
Maria
(5)
En rolig och spännande Quiz som visade Norrköpings fina innerstad.
Intresseanmälan

För att få mer information om City Quiz Hunt - Uppdrag genom stadsaktivitet med frågesport till ett lågt pris, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
City Quiz Hunt - Uppdrag genom stadsaktivitet med frågesport till ett lågt pris
Recensioner
(4,8)
Baseras på 30 recensioner
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 32 recensioner
Läs recensioner
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information