Visa aktivitet.se som: Mobil

Recensioner av Xnote

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 41 recensioner.

Johanna Engström
(5)
Ett mycket trevligt och lyckat koncept med roliga oc hbra frågor samt även bra positioner dit man skulle gå, detta gör vi gärna om! Fredrik är också en mycket trevlig och bra person som vet vad service mind är och kommer varmt rekommendera detta!
Ann-Marie Stolberg
(5)
Roliga och filuriga frågor, extra roligt med navigeringen
Anna Persson, Kävlinge kommun
(5)
Bra variation på frågor. Kul att göra med sin arbetsgrupp!
Andreas Mörlin RCO Security AB
(5)
Vi fick väldigt bra hjälp att få till aktiviteten efter våra behov.
Sonia Svensson
(5)
Mycket trevlig promenad i Lunds vackraste kvarter, perfekt gruppaktivitet!
Anna Sjölin, Svenska kyrkan
(5)
Topenkul med trevligt, roligt och klurigt formulerade frågor under en lagom lång promenad.
Sweco Sverige AB
(4)
En deltagare önskar fler detaljer och frågor om Stockholm. Fin och trevlig promenad runt om i ett vackert Stockholm.
Mats Svensson
(5)
En mycket bra kombination av varierande frågor och kreativa tankenötter. Lagom långa transportsträckor mellan kryssen. Tydliga instruktioner och inga tekniska konstigheter.
Monika
(5)
Trevlig aktivitet som passar de flesta. Man får aktivera både kropp och hjärna. Enkla instruktioner och inga förberedelser.
Dennis
(5)
Kan rekommendera den här aktiviteten om ni tex har ett gäng nya på jobbet och behöver lära känna varandra bättre. Man har lagom tid att snacka mellan stoppen. Frågorna är roliga och lagom utmanande.
Maria Gray
(5)
Det här var ett väldigt trevligt sätt att umgås och uppbringade både rynkade pannor och goda skratt! Bra nivå på frågorna och varierade! Quizzen tog 1,5 timme att genomföra. Nästan alla mobilerna höll för vinterkylan och ett par lag hade fler på gång samtidigt för att säkerställa att resultaten kunde skickas in. Ett lag tog kontakt med supporten...
Visa hela
Maria
(5)
En rolig och spännande Quiz som visade Norrköpings fina innerstad.
Maria
(5)
Mycket bra support o bra instruktioner så att alla kom igång med tävlandet. Många blev snabbt engegerade i gruppen. Mycket roligt o lärorikt tävlande.
Mikaela
(5)
Smidig, enkel och mycket uppskattad teamaktivitet. Prisvärd! Uppskattad flexibiltet och service.
Soctanter på vift
(5)
Jag har bara gott att säga om samarbetet och arrangemanget som varit av detta. Allt har fungerat riktigt smidigt och särskilt hjälpsam har Fredrik varit som fixat med allt och svarat på alla våra frågor vi kommit med. Rekommenderar starkt för företag som vill ha teambuilding men inte vill göra aktiviteter som är för fysiska eller bara för att ha...
Visa hela
Emma
(5)
Vi var en arbetsgrupp på ca 30 personer som genomförde aktiviteten, vi var 3 personer i varje lag. Vi hade en jätterolig förmiddag där vi fick gå en härlig promenad i centrala Malmö. Frågorna var roliga och varierande. Rekommenderas både till arbetsgrupper och kompisgäng.
Åsa
(5)
Alla i vår arbetsgrupp gillade aktiviteten! Har rekommenderat den till andra avdelningar. Enkel, billig, lätt att genomföra och framför allt: KUL!
Lotta
(5)
En strålande vacker majdag gick vår avdelning på City Quiz Hunt i Malmö. Vi var fyra grupper om 3-4 personer (lagom antal!) med blandad bakgrund och ålder - och det blev jättelyckat! Bra mix av kunskapsfrågor och problemlösning och alla kunde bidra. Rekommenderas som samarbetsövning i en arbetsgrupp - eller om ni bara vill ha kul!
Nina
(5)
Vi är en skola som skulle göra något trevligt tillsammans och bestämde oss för City Quiz hunt. Alla uppskattade aktiviteten och tyckte det var roligt att arbeta i lag, ha frågesport och samtidigt få fakta om Malmö.
malin
(4)
Rolig aktivitet som passar alla åldrar, svensk som utlänsk. Tillmötesgående och trevlig kontaktperson på Xnote.
Ann Flores
(5)
Vi körde detta med damklubben. Fick superbra vägledning, återkoppling o support. Kul aktivitet! Dels fick vi röra på oss (i valfri takt), se stan o fick lite bakgrundsfakta, svara på klurigheter på vägen och sist men inte minst tävla mot varandra. 😜 Vi var 3 lag med 3 personer i varje. Svaren o resultaten läste vi upp under middagen. Vi tänkte ...
Visa hela
Malin
(5)
Vi hade en superhärlig kväll med en sightseeing av stan i samband med utmaningen att orientera sig och svara på frågorna som "dök upp" längs vägen. En engagerande och rolig team-aktivitet med spännande genomgång av resultatet tillsammans med alla deltagare som avslut.
FR
(5)
Vi på Klarna's finansavdelning tyckte det var jättekul att köra City Quiz Hunt. Kundservice och kommunikation är utmärkt! Tack!
Camilla
(5)
Jätte trevlig aktivitet och superbra service, kan varmt rekommenderas!
Mia
(5)
Vi hade en företagsaktivitet där vi ville röra på oss men i lagom form så att det skulle passa en bred grupp. Mycket uppskattad runda där frågorna gav många skratt och en bra och spännande sätt att redovisa svaren! Rekommenderas varmt!
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information