Visa aktivitet.se som: Mobil

Födelsedagsfest

födelsedag


En födelsedag markerar dagen under året som en person är född och är en stor dag för många och firas ofta med en födelsedagsfest, särskilt för barn och gamla och personer som fyller jämna tio- eller 25-tal år. En födelsedagsfest behöver inte hållas på samma dag som själva födelsedagen, men oftast brukar födelsedagsfesten hållas relativt nära födelsedagen.

Att fylla jämnt

Då en person fyller jämt och bjuder till födelsedagsfest är det vanligt att man hedrar personen lite extra. Då kan flera vänner gå ihop och köpa en present. En extra uppskattad sådan brukar vara en aktivitet, som även blir ett minne för livet. Till en 25-åring kan man till exempel köpa ett bungy-jump, denna aktivitet är dock inte för personer med höjdskräck! Till någon som fyller 30 kan man samla kompisgänget till en heldag och spela paintball eller ta en dagssegling. Till en 50-åring kan man bjuda med denne på en vinprovning eller varför inte bjuda in en professionell kock och laga mat ihop. Oavsett vad man väljer är en aktivitet alltid uppskattad.

Förslag på presenter och upplevelser:

Barnkalas

Under ett barnkalas är det föräldrarna till barnet som bjuder in klasskompisar och vänner för att fira barnet. Vanliga saker som hör till under ett barnkalas är födelsedagstårta, presenter, godis och även aktiviteter. Om man vill kan man ordna aktiviteter själv hemma i form av lekar, men en allt vanligare variant är att man åker iväg med gruppen och utövar en aktivitet. Många arrangörer kan ordna barnkalas hos sig. Till exempel kan man åka till en gokartbana och åka gokart. Gokart är en aktivitet som innehåller mycket fart och fläkt och gokart brukar vara en mycket populär aktivitet. Har man lite större barn kan man åka iväg och spela paintball på någon bana i närheten. Paintball är även det en adrenalinfylld aktivitet som brukar vara omtyckt. Paintball kan dock kräva att man är lite äldre. 

Senast uppdaterad: 18 apr 2018

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information