Aktuella aktiviteter

Aktiviteter för företag och grupper

Alla aktiviteter och roliga upplevelser samlade på en plats

aktivitet.se är en söktjänst för dig som letar efter roliga aktiviteter och nya spännande upplevelser. Här har vi samlat över 500 aktiviteter för företag och grupper. Vårt mål är att hjälpa dig att hitta en aktivitet som passar just dina unika önskemål.

Vi vet att det kan vara en utmaning att hitta en företagsaktivitet som passar alla och att det är ett stort ansvar att styra upp aktiviteter till möhippan eller svensexan. Vårt koncept är att samla roliga aktiviteter för alla tillfällen i lättöverskådliga kategorier så att du snabbt och enkelt kan hitta rätt aktivitet samt jämföra både priser och innehåll. Användarvänlighet är viktigt för oss, därför ser vi till att du får all nödvändig information presenterad på ett och samma ställe.

På aktivitet.se kan du söka bland aktiviteter till företagsevents, teambuilding, kickoffer, konferenser, möhippor eller svensexor – något för alla tillfällen. Vi samarbetar med allt från större eventbolag till mindre arrangörer och har skapat en samlingsplats för aktiviteter inom alla tänkbara områden. Allt för att matcha dina önskemål och behov.

Det är nödvändigt att ha roligt tillsammans – vi vill guida dig rätt

Letar du efter roliga aktiviteter för vuxna, aktiviteter till möhippan eller svensexan eller något som kan skapa en oförglömlig kickoff? Vi arbetar för att vägleda, peppa och inspirera dig genom guider och artiklar inom flera olika områden. Vi erbjuder många aktiviteter i Stockholm, Göteborg och Malmö, men du hittar även aktiviteter i övriga Sverige samt på distans. Ta med dina vänner eller kollegor på en aktivitet i allt från skytte och dans till matlagning och guidade turer. Oavsett om du är ute efter en lugn eller fartfylld aktivitet hittar du det hos oss.

Hittar du inte det du letar efter?

Saknar du något på aktivitet.se är du välkommen att kontakta oss. Vi vill erbjuda dig en komplett söktjänst med aktiviteter för alla tillfällen, därför hör vi gärna från dig om du saknar något i vårt utbud.

Med vänliga hälsningar,
Teamet bakom aktivitet.se

Recensioner

Ja

Roligt och klurigt! Han som spelade bland annat kungen var helt outstanding. Suverän förrätt och generöst med pauser. Pauserna var välbehövliga för att klura, fylla på glaset, äta och lätta från stolen. Stolarna var lite hårda.

Sveriges Kommuner och Regioner - Emilie

Ja det var riktigt roligt! Perfekt under 60 min mingel!

Martin Humble, Kvarby folkhögskola

Trevligt, proffsigt och "teambuildande". Man blev glad och alla kunde delta och känna sig som en del av gemenskapen. Vi skrattade, var seriösa och kunde bjuda på varandra. Bra jobbat! Superkul!

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information

Slipp idétorka
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips på aktivitetsarrangörer, aktiviteter för olika typer av tillfällen och inspiration direkt i din mejlinkorg 💡
Logga in