Visa aktivitet.se som: Mobil

tivoli, lekland, nöjesfält

tivoli, lekland, nöjesfält

Tivoli & lekland

Sockervadd, popcorn och härlig stämning är några av sakerna många förknippar med en dag på tivoli eller ett lekland. Och visst är det en rolig aktivitet för barnen.

Här nedan listas olika tivolin och lekland i Sverige. Klicka på den du är intresserad av så kan du läsa mer om aktiviteten. Gå på tivoli eller besök ett lekland med din familj – en dag fylld med skratt utlovas!

 
Visar 1-1 av 1 träffar
Sortera listan
Aktiviteter Längd Ort
Sveriges säkraste hinderbana
Wermlandsevent
1 dag
Flera orter (5)
En hinderbana drar åt sig blickarna och drar folk som en magnet mot dig som hyrt in hinderbanan.  Denna hinderbana...
Visar 1-1 av 1 träffar
 

Mer om tivoli, lekland, nöjesfält

Tivoli och lekland

Tivoli är något som funnits väldigt länge. Redan på 1700-talet anlades en park i Paris som fick namnet Jardin de Tivoli. Där upprättades typiska åkattraktioner. Idag är tivoli även synonymt med nöjespark. Åkattraktioner som är vanliga på tivolin och nöjesparker idag är bland andra bergochdal-bana, karuseller, lusthus, spökhus, radiostyrda bilar, spelautomater och pariserhjul. Tivoli är alltid värt ett besök! 

Mycket att göra på tivoli och lekland

En dag i ett lekhus eller på ett tivoli är uppskattat av hela familjen. Det finns mycket saker för barnen att göra och sysselsätta sig med ; hoppborgar, studsmattor, karuseller... Och för föräldrarna finns det naturligtvis ofta fik och restauranger där man kan slappna av en stund. På nöjesparker och tivoli brukar det även finnas trevliga parkområden där man kan strosa runt en stund eller sitta på en bänk och vila. För de allra minsta barnen brukar det även finnas anpassade åkattraktioner så som mindre bergochdal-banor, karuseller och radiostyrda bilar.

Karusell

Något för alla

Tivoli och lekland behöver inte bara vara barnens nöjesplats. Många vuxna tycker också det är trevligt med en dag på tivoli. En populär aktivitet för företag är att man tillsammans med kollegorna besöker ett tivoli och har till exempel femkamp och teambuildingövningar. Eller så kan man träffas där efter jobbet bara för att ha en trevlig stund tillsammans.

Tivoli och lekland är aktiviteter som passar bra för hela familjen. Planera in ett besök under semestern och ha riktigt kul!