Visa aktivitet.se som: Mobil

Bli mästerkockar för en kväll – laga mat tillsammans i grupp

Finns det något trevligare än att avnjuta en middag tillsammans med andra? Ja! Att själva laga middagen ni sedan avnjuter ihop är snäppet bättre. En matlagningsaktivitet är den ultimata teamaktiviteten som passar alla – anordna en själv eller ta hjälp av en arrangör.

Samla dina vänner, kollegor eller familjen för en kulinarisk upplevelse där det osar och skvätter, skrattas och skålas. Att laga mat tillsammans med en kock är ofta fartfyllt, kreativt och lärorikt, men framförallt väldigt kul!

Se alla matlagningsaktiviteter

Välj rätt matlagningsaktivitet

Valmöjligheterna är många för att få till en lyckad matlagningsaktivitet för dig och ditt gäng. Vill ni lära er laga italiensk mat? Är ni ett gäng naturfantaster som vill laga mat i vildmarken? Lagar ni helst växtbaserad mat? Oavsett preferenser finns det aktiviteter som passar just din grupp. Vet ni inte vad ni ska välja? Många arrangörer erbjuder skräddarsydda matlagningsaktiviteter helt efter era preferenser. 

Att laga mat tillsammans med en kock

På en matlagningsaktivitet får ni lära er att laga mat under ledning av erfarna kockar. Att laga mat tillsammans med en kock bjuder in till roliga samtal samtidigt som ni bygger på era matlagningskunskaper. Alla kan laga mat med en kock, oavsett förkunskaper. Kanske lär du dig några tricks du kan imponera med hemma i köket sen? 

Olika matlagningsaktiviteter

Vilken matlagningsaktivitet väljer ni? De flesta arrangörer kan anpassa innehållet efter era önskemål, men är det inte roligast att bli överraskad? Bestäm vilken typ av matlagning ni vill fokusera på och låt resten vara upp till experterna! Här är ett urval av aktiviteter att välja bland:

  • Italiensk matlagning
  • AW med matlagning
  • Laga femrätters
  • Matlagning i vildmarken
  • Laga växtbaserad mat

Valmöjligheterna är som sagt många. Vilken aktivitet väljer ni?

Se alla matlagningsaktiviteter

Senast uppdaterad: 19 maj 2021

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information