Visa aktivitet.se som: Mobil
30-års fest

Aktiviteter för 30-års festen

Att fira 30 är något speciellt och alla har vi hört om den kända 30-års krisen. Men vad kan vi göra i stället? Jo, vi omfamnar 30-års dagen och är glada för hur långt vi har kommit här i livet. Det firar vi såklart med en riktig brakfest, med en massa roliga aktiviteter tillsammans med vänner och familj. En gemensam aktivitet kan också vara den perfekta presenten till den firande 30-åringen. Det är det som gör dagen till en riktigt minnesvärd upplevelse.Escape room - är det du som hinner ut först

En spännande aktivitet som Escape room är en bra början på 30-års festen. Ta med kompigänget och starta dagen med massor av olösta mysterier och gåtor. Lös kluriga fall tillsammans med hjälp av ledtrådar och olika föremål. Hitta kreativa lösningar när du samtidigt är under tidspress. En perfekt början för att få i gång lite adrenalin inför den stora dagen.

Hitta ett Escape roomFemkamp - tävla mot den nyblivna 30-åringen

Gillar ni att tävla mot varandra eller i team, är detta en given aktivitet att göra på 30-års festen innan den drar i gång. Ni kan välja en uppsjö av aktiviteter, så varför inte satsa på någon av favoriterna. Kanske är det dags att sätta den nyblivna trettioåringen på prov och försöka slå hen i alla de grenar ni har valt ut. Här är det bara fantasin som sätter gränser.

Till FemkampÖlprovning - kan du skillnaden på Lager och Ale?

En uppskattad aktivitet där ni inte bara får prova på en salig blandning av goda öler. Här får ni också lära er ett och annat om hur produktionen går till, vart ölen kommer i från eller vad det är för skillnad mellan Lager och Ale. Och vad var det för skillnad mellan IPA och APA nu igen? Här får alla en lärorik och uppskattad stund tillsammans med gott att dricka och mycket skratt. En festlig aktivitet helt enkelt som passar alla ölälskare.

Till ÖlprovningMatlagningskurs - vem blir kvällens mästerkock?

En matlagningsaktivitet är alltid en bra idé och speciellt när man ska ha en 30-års fest. Ni får laga fantastiskt god mat tillsammans med en rutinerad kock, där ni själva kan välja tema eller prova något av kockens hemliga recept. Det passar också utmärkt att hyra hem en kock till 30-års festen, där ni får vara med och skapa en alldeles mästerlig middag till födelsedagsbarnet. Häll upp ett glas vi och samlas tillsammans i köket för en spännande matupplevelse. Låt oss se vem som blir kvällens mästerkock denna gång.

Hitta en matlagningsaktivitet

Senast uppdaterad: 18 nov 2021

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information