Födelsedagsfest

Att ge bort eller anordna en aktivitet när någon fyller år är ett uppskattat tilltag. Vi har sammanställt lite olika tips på födelsedagsaktiviteter! Vad vill ni hitta på?

Tips och förslag på födelsedagsaktiviteter

Att ge bort eller anordna en aktivitet när någon fyller år är ett uppskattat tilltag. Beroende på personligheten hos födelsedagsbarnet finns det alltid olika aktiviteter som passar bättre som present. Vi har sammanställt lite olika tips på födelsedagsaktiviteter baserat på olika personligheter. Du kan även se det som lite inspiration på vad du kan göra på din födelsedag.

Födelsedagsaktiviteter för den sportige

För det sportiga födelsedagsbarnet kan det vara en kul idé att hyra kanoter eller kajaker och paddla runt i skärgården. Eller varför inte anordna en vildmarksupplevelse och utmana naturens makter tillsammans. Vill man kicka lite boll istället finns det flera olika bumperball-aktiviteter och fotbollsgolf att testa på. 

Födelsedagsaktiviteter för den matintresesrade

Det finns flera olika aktiviteter för den matlagningsintresserade. Varför inte laga mat tillsammmans med en kock. Eller varför inte ordna en öl- eller vinprovning och smaka på drycker från världens alla hörn. För chokladälskare är det ett klockrent val att gå på en chokladprovning tillsammans. 

Födelsedagsaktiviteter för den våghalsige

Vi kastar oss rakt ut och inleder med att föreslå en helikpotertur. Vill man hålla sig på marken kan man istället köra folkrally tillsammans. Vill man ännu hellre befinna sig under vatten finns det flera olika dykningsaktiviteter som kan passa. 

Födelsedagsaktiviteter för den kreative

För födelsedagsbarn med en kreativ ådra finns det ett par olika aktiviteter som kan passa. Varför inte testa på improvisationsteater eller teater och körsång. Eller varför inte släppa lös sin inre kreatör under en drejning- eller måleriaktivitet. Vill man hellre röra på sig finns det dansaktiviteter som garanterat får dig att skaka rumpa. 

Att fylla jämnt

Då en person fyller jämnt och bjuder till födelsedagsfest är det vanligt att man hedrar personen lite extra. Då kan flera vänner gå ihop och köpa en present. En extra uppskattad sådan brukar vara en aktivitet, som även blir ett minne för livet. Till en 25-åring kan man till exempel köpa ett bungy-jump, denna aktivitet är dock inte för personer med höjdskräck! Till någon som fyller 30 kan man samla kompisgänget till en heldag och spela paintball eller ta en dagssegling. Till en 50-åring kan man bjuda med denne på en vinprovning eller varför inte bjuda in en professionell kock och laga mat ihop. Oavsett vad man väljer är en aktivitet alltid uppskattad.

Förslag på presenter och upplevelser:


Annonser