Visa aktivitet.se som: Mobil
Utomhusaktiviteter

Utomhusaktiviteter - utmaning, teambuilding och äventyr!

Nu är det helt rätt tid för utomhusaktiviteter. För trots att förutsättningarna för vårt sociala umgänge har ändrats en del så vill vi ju fortfarande göra roliga saker. Men ibland kan det kännas svårt när man ska hålla avstånd och helst ses utomhus. Vad kan då passa bättre än att boka en härlig utomhusaktivitet med kompisarna, kollegorna eller familjen? Här listar vi flera aktiviteter du kan göra utomhus!

Äventyr och femkamp

Vill du ha en fysisk utmaning, testa en ny sport eller kanske tävla i femkamp? Vi har samlat flera arrangörer som erbjuder utomhusaktiviteter i form av exempelvis mountainbike, paintball, pilbågsskytte och femkamp som är covid-19-anpassad och kallas Tvåmeterskampen. Så om du söker adrenalin och vill utmana teamet på jobbet eller kompisgänget, klicka dig vidare till dessa.

Aktiviteter inom Sport & Utmaning

Teambuilding och klurigheter

Föredrar du att utmanas intellektuellt eller vill du svetsa samman teamet? Ett klassiskt upplägg på Escape room kan vara att du (tillsammans med ditt sällskap) blir instängd i ett rum och ska lösa olika typer av gåtor och utföra uppgifter för att ta sig ut inom en viss tid. Då är det viktigt med fokus och samarbete! Kanske är du mer sugen på att lösa en mordgåta eller genomföra olika uppdrag samtidigt som du lär känna en stad? Dessa typer av aktiviteter finns nu i olika varianter anpassade för att genomföras utomhus.

Aktiviteter inom Uppdrag & Rollspel

Fler utomhusaktiviteter

Har du inte hittat något som lockar bland förslagen ovan? Det finns en uppsjö av utomhusaktiviteter så varför inte prova någon av dessa?

Stadvandring och guidade turer

Senast uppdaterad: 27 maj 2020

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information