11 nov 2022

Tips på bröllopspresent – ge bort en upplevelse

Närmar sig bröllopet du blivit inbjuden till och du har ännu inte köpt någon present? Inga problem! En av de finaste sakerna att ge bort är en upplevelse som lever kvar länge i minnet. Vilken aktivitet kan passa att ge bort som bröllopspresent? Det här ska vi tipsa om. Här kan du välja och vraka bland upplevelser som de nygifta kan göra tillsammans. 

Champagneprovning

Vinprovning i all ära men vad passar väl bättre än att njuta av välsmakande bubblor för att fira kärleken? Att delta på en champagneprovning är inte bara gott utan även lärorikt. Förutom att lära dig vilka bubblor du gillar bäst får du även kunskap om olika druvor samt vad du kan servera till denna lyxiga dryck. En aktivitet som passar utmärkt att ge bort till brudparet eller varför inte ta med hela kompisgänget och göra det tillsammans?

Hitta champagneprovning

Massage och spa

Efter en intensiv bröllopsplanering, vigsel och fest kan vi lova att de nygifta kommer uppskatta att ha en härlig spavistelse att se fram emot. Harmoniska miljöer, hälsosam mat och lyxig massage kommer få dem att slappna av mer än de gjort på länge. Beroende på budget kan man välja att ge bort en helkroppsmassage alternativt en hel spaupplevelse inklusive behandling.

Spa och massage

Kajak och vattensport

Är brudparet lite mer äventyrliga och vill uppleva något häftigt tillsammans? Då kan vi rekommendera vattensport! Här kan du hitta aktiviteter såsom SUP, kitesurfing och kajak. Skicka med en picknickkorg och något gott att dricka så ger du bort en upplevelse utöver det vanliga.

Hitta vattensport

Kreativt skapande

Att skapa med sina händer är roligt, lärorikt och fantastiskt att göra tillsammans. Vad sägs om att ge bort en prova-på-kurs i drejning eller kanske en hel helg fylld av målning och olika tekniker? Något som är extra roligt med en kreativ upplevelsepresent är att brudparet sedan kan ta med sina skapelser hem och minnas det många år framöver. 

Till kreativa aktiviteter

Chokladprovning

Förutom att choklad är väldigt gott upplevs det även som romantiskt. Eller hur? Det sägs ju att choklad kan vara bra för hjärtat samt höja nivåer av må-bra-hormonet serotonin så det passar perfekt att ge bort i just bröllopspresent. Att gå på en chokladprovning är något annat än att dela på en chokladkaka hemma i soffan. Här får ni smaka olika typer av choklad, vad som lyfter fram smaken och hur man bäst kan använda den i olika recept. Vi kan utlova en välsmakande kväll!

Hitta chokladprovning

Känner du dig fortfarande inte övertygad om vilken upplevelse du vill ge bort i bröllopspresent? Spana gärna in hela vårt utbud av aktiviteter så kan du hitta något som passar.

Alla aktiviteter

Senast uppdaterad: 11 nov 2022
Sandra Callermo
Marketing Project Manager

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information