Topp 10 inom konferens och kick off

Letar du efter roliga, utmanande aktiviteter för din konferens eller kick off? Här listar vi de mest populära aktiviteterna just nu.

Skrattyoga, RIB-båt och Firewalking är alla perfekta utmaningar för dig som söker en konferensaktivitet till företaget. Utmana vänner och kollegor i någon av alla aktiviteter samtidigt som ni stärker ert samarbete och lär känna nya sidor hos varandra. Se mer i topplistan över de mest populära aktiviteterna inom konferens och kickoff.

1

Skrattyoga – skratta och ha det bra!

Human Potential

📍    Plats: Distans, Göteborg, Helsingborg, Karlstad, Kristianstad, Kungsbacka, Linköping, Lund, Malmö, Rikstäckande, Stockholms län, Uppsala, Västerås, Örebro län

⏱️   Längd: 30–90 min

💰   Kostnad: -

💬   Snittbetyg:5.0 (baseras på 9 recensioner)


Skratta och må bra

Skrattyoga är en energigivande aktivitet som erbjuder en perfekt start eller avslutning på konferenser, nya projekt eller på en kick off. Genom att skapa skratt förbättrar den kommunikationen och stärker sammanhållningen i gruppen.   

Skrattyoga är utmärkt för att främja hälsa, välbefinnande och lycka. Föreläsningen hålls i en inspirerande och upplyftande anda, med många tillfällen till glädje och skratt, och kan användas fristående eller som ett komplement till befintliga program. 

Läs mer om aktiviteten här


2

EscapeBox - Orginalet i Sverige

Escape Box Sverige

📍    Plats: Rikstäckande

⏱️   Längd: 1,5 timmar

💰   Kostnad: 450 SEK

💬   Snittbetyg: -


En adrenalinfylld utmaning för teamet

Escape Box är ett spännande och adrenalinfyllt lagspel som har blivit en toppaktivitet för företag vid kickoff, konferens eller afterwork. Spelet anpassas efter bokad dag, tid och plats, och kan genomföras exempelvis i egna lokaler, på konferensanläggningar eller restauranger, förutsatt att det finns separata utrymmen för varje lag. Vid ankomst riggar arrangörerna upp all utrustning cirka 30 minuter innan spelets start.

Läs mer om aktiviteten här


3

Roliga konferensaktiviteter - Lättsamma, kreativa och engagerande gruppaktiviteter

Happy Spider

📍    Plats: Stockholm, Malmö, Göteborg

⏱️   Längd: 1,5 timme

💰   Kostnad: 200 SEK

💬   Snittbetyg: 5.0 (baseras på 1 recension)


Rolig och engagerande teambuilding för alla

Happy Spider erbjuder spännande och roliga teambuilding-aktiviteter som garanterat kommer att boosta er kick-off. Perfekt för grupper som vill stärka sammanhållningen och samtidigt ha kul och få ny energi tillsammans med kollegorna. Happy Spiders teambuilding-aktiviteter är idealiska för både små och stora grupper och ger möjlighet att njuta av frisk luft samtidigt som ni engagerar er i spännande och samarbetsinriktade uppgifter.  

Exempel på olika koncept och aktiviteter kan vara, mordgåta, Code Breaker, poängjakt och Go to Gate! 

Läs mer om aktiviteten här


4

Da Vinci Koden - Spännande aktivitet med teaterinslag

Eventligan

📍    Plats: Göteborg, Rikstäckande

⏱️   Längd: 2 timmar

💰   Kostnad: 395 SEK

💬   Snittbetyg: 4.7 (baseras på 3 recensioner)


En spännande jakt på den heliga graalen

Ge er ut på en spännande resa genom Da Vinci Koden, där ni som lag får följa ledtrådar och använda er expertis inom symboler, numeriska samband och problemlösning. I en kamp mot både andra lag och klockan, tävlar ni om att bli det första laget att hitta den legendariska ”Heliga graalen”. 

Jakten passar för företag, svensexa, möhippa, förening, kompisgäng eller födelsedagsgrupp. 

Läs mer om aktiviteten här


5

Teambuilding med Da Vincis Box

Spirit Event

📍    Plats: Malmö, Båstad, Falkenberg, Halmstad, Helsingborg, Lund, Varberg, Ystad, Ängelholm

⏱️   Längd: 1-2 timmar

💰   Kostnad: -

💬   Snittbetyg: -


En nervkittlande inomhusutmaning

Da Vincis Box är en populär inomhusaktivitet, inspirerad av det klassiska escape room-formatet. Denna nervkittlande kamp mot klockan utmanar teamen att öppna ett kassaskåp innan tiden rinner ut. Varje team får en låst box som innehåller ytterligare fem låsta lådor, fyllda med gåtor och koder att knäcka.

Läs mer om aktiviteten här


6

Kickoff med RIB-båt!

Kullabergsguiderna

📍    Plats: Malmö, Helsingborg, Ystad

⏱️   Längd: 1-2 timmar

💰   Kostnad: -

💬   Snittbetyg: -


Upplev den södra kusten

Letar du och din grupp efter ett riktigt äventyr för kickoff, teambuilding eller annan aktivitet? Då är ett äventyr med RIB-båt det perfekta valet för er! Kullabergsguiderna erbjuder turer med egna RIB-båtar längs hela södra västkusten, från Malmö till Tylösand, inklusive Helsingborg, Lomma, Mölle och Ystad. Ni kan välja mellan att uppleva fartens tjusning eller en fascinerande valsafari – eller varför inte en kombination av båda?

Läs mer om aktiviteten här


7

Byt-Gissa-Vinn. Tävla och gissa det sanna värdet

Eventligan

📍    Plats: Göteborg, Rikstäckande, Stockholm

⏱️   Längd: 2 timmar

💰   Kostnad: 437,5 SEK

💬   Snittbetyg: 4,7 (baseras på 3 recension)


En rolig och lärorik företagsaktivitet

Byt-Gissa-Vinn är en spännande och underhållande aktivitet inspirerad av TV-programmet "Bytt är Bytt!" där lagen tävlar om att välja det mest värdefulla föremålet. Under spelets första del får varje lag information om olika föremål och måste fatta beslut om vilket de vill behålla. När denna del är avklarad, står laget med det mest värdefulla föremålet som vinnare.

Läs mer om aktiviteten här


8

Bästa mästare

Spirit Event

📍    Plats: Malmö, Falkenberg, Halmstad, Helsingborg, Lund, Varberg, Ystad, Ängelholm

⏱️   Längd: 1 timme

💰   Kostnad: -

💬   Snittbetyg: -


Tävla på stranden

Bästa Mästare är en tävling som sätter deltagarna på prov i laganda, uthållighet och strategi. I denna spännande och roliga aktivitet, som äger rum i en naturskön strandmiljö, tävlar ni lagvis mot varandra i en serie utmaningar. Här testas både fysisk styrka och mental skärpa genom olika aktiviteter som rörstafett, jägarvila, tankenötter och minnesövningar.

Läs mer om aktiviteten här


9

Urspårat

Spirit Event

📍    Plats: Malmö, Falkenberg, Halmstad, Helsingborg, Lund, Båstad, Ystad, Ängelholm

⏱️   Längd: 1 timme

💰   Kostnad: -

💬   Snittbetyg: -


Tävla i geografisk frågesport

Utmana dina kollegor i Urspårat, en geografisk frågesport inspirerad av ett av Sveriges mest populära TV-program! I denna spännande tävling får lagen använda kluriga ledtrådar för att lista ut vilken destination vi är på väg till. När destinationen är avslöjad, följer tre fördjupningsfrågor kopplade till platsen.

Läs mer om aktiviteten här


10

Firewalking

Spirit Event

📍    Plats: Malmö, Falkenberg, Halmstad, Helsingborg, Lund, Båstad, Ystad, Varberg

⏱️   Längd: 1 timme

💰   Kostnad: -

💬   Snittbetyg: -


En sammansvetsande upplevelse

Var redo för en upplevelse utöver det vanliga som stärker självkänslan och sammanför gruppen. Firewalking är en intensiv och kollektiv aktivitet med en lång historia, där deltagarna delar en dramatisk upplevelse som för dem närmare varandra. Traditionellt har denna praktik syftat till att förena gruppen, och idag används den i teambyggande syfte, även om den andliga dimensionen har ersatts av förklaringar inom modern fysik. 

Firewalking är en aktivitet som ni kommer att minnas länge, både för den fysiska utmaningen och den starka känslan av gemenskap den skapar. 

Läs mer om aktiviteten härListan innehåller publicerade aktiviteter på aktivitet.se inom kategorin konferens och kickoff och är baserad på antal sidvisningar under perioden 2023-06-01 till 2024-05-31. Observera att informationen kan ändras hos respektive arrangör över tid.

Letar du efter andra aktiviteter inom konferens och kickoff?

Du kan söka fritt bland över 100 konferenser och kickoffer på aktivitet.se. Filtrera utifrån kategori och plats för att hitta det du söker efter! 

Sök aktiviteter


Annonser