Topp 10 inom båt och skärgård

Letar du efter aktiviteter inom båt och skärgård? Här listar vi de senaste tolv månadernas populäraste aktiviteter för dig som vill ut på sjön.

På aktivitet.se hittar du mängder med fartfyllda, roliga och inspirerande aktiviteter för kompisgänget och kollegorna. I den här topplistan har vi tagit tempen på kategorin båt & skärgård och tagit reda på vilka aktiviteter som de senaste tolv månaderna varit populärast.

1

Kickoff med RIB-båt!

Kullabergsguiderna

📍    Plats: Helsingborg, Malmö, Ystad

⏱️   Längd: 1–2 timmar

💰   Kostnad: -

💬   Snittbetyg: -

Gör er redo för ett fartfyllt äventyr

Upptäck spännande äventyr med RIB-båtar längs södra västkusten. Kullabergsguiderna erbjuder turer i bland annat Malmö, Helsingborg, Ystad och Tylösand. Välj mellan valsafari eller fartupplevelser. Säkerheten är av högsta prioritet och nödvändig utrustning för alla passagerare ingår. Perfekt för kickoff, företagsevent, teambuilding eller som gruppaktivitet! 

Läs mer om aktiviteten här


2

GoCats

Spirit Event

📍    Plats: Båstad, Falkenberg, Halmstad, Helsingborg, Malmö

⏱️   Längd: 2 timmar

💰   Kostnad: -

💬   Snittbetyg: -

Havets gokart

Utforska GoCats, lätta och snabba gummibåts-katamaraner med 50 hästkrafter. Från Sydafrikas stränder till din upplevelse. Dessa båtar är otroligt roliga att köra. Varje båt har två besättningsmedlemmar för att hantera fart, riktning och balans. Efter en säkerhets- och teknikgenomgång är det dags att ge sig ut på vattnet. Alla kan delta och farten bestäms av föraren. För de som är sugna kan en tävling runt banan avsluta dagen. Race i snabba båtar för snabba kickar! 

Läs mer om aktiviteten här 


3

Bastuturen: Bastutur i Stockholms skärgård

Catch & Relax

📍    Plats: Stockholm, Vaxholm

⏱️   Längd: 4 timmar

💰   Kostnad: Efter överenskommelse.

💬   Snittbetyg: -

En varm upplevelse

Upptäck Stockholms skärgård med en bastutur. Ni hämtas upp var ni önskar och arrangören tar er på en avkopplande båttur till en varm bastu i mellanskärgården. Koppla av i skärgårdens lugn och njut av gemenskapen. Vid önskemål kan det ordnas middag. Bastuflotten har en trevlig loungedel och ett härligt utedäck för maximal avkoppling.

Läs mer om aktiviteten här


4

Familjefiske

Catch & Relax

📍    Plats: Stockholm, Vaxholm

⏱️   Längd: Från 3 timmar

💰   Kostnad: -

💬   Snittbetyg: -

Fiske för hela familjen

Familjefiske är en härlig aktivitet för hela familjen med Catch & Relax. Det finns inget bättre än att se barnens glädje när de fångar fisk i vår underbara skärgård. Så ta med barnen ut på fisketur och skapa minnen för livet. Även om dina barn kanske tvivlar på att det finns fisk i vattnet, kommer en dag till sjöss att bli en oförglömlig upplevelse och en minisemester för er alla. Arrangörens större båtar är säkra och bekväma för även de yngsta familjemedlemmarna, så ni kan njuta av en lugn dag på sjön tillsammans.

Läs mer om aktiviteten här


5

Äventyrsbana med zip Line Äventyrens Ö Stockholms skärgård

Äventyrens Ö AB

📍    Plats: Stockholm

⏱️   Längd: Halvdag

💰   Kostnad: -

💬   Snittbetyg: -

Utforska en riktig skärgårdsö

Upplev en spännande äventyrsbana med zipline i Stockholms skärgård, perfekt för personlig utveckling och att utmana dig själv på hög höjd. Banan tar dig genom 13 stationer upp till 15 meters höjd, där du avslutar med en hisnande zipline. På Äventyrens Ö finns logi för upp till 175 personer och ett kök som serverar närodlad och hållbar mat. Njut av extra aktiviteter som afterwork i hängmattorna vid solnedgången, vedeldade badtunnor och sjöbastu efter middagen.

Läs mer


6

Kickoff med RIB-båt!

Spirit Event

📍    Plats: Båstad, Halmstad, Helsingborg, Ängelholm 

⏱️   Längd: 1–2 timmar

💰   Kostnad: -

💬   Snittbetyg:-

En aktivitet med fart och fläkt

Spirit Event arrangerar båtturer längs med hela västkusten. Upplev en oförglömlig sälsafari längs Bjärekusten på RIB-tur längs västkusten. Från vattnet passerar ni Kattvik och beundrar de dramatiska klipporna vid Hovs Hallar. Ni når sedan Hallands Väderö, hem för en av Sveriges största knubbsälskolonier och många fågelarter. Njut av den vackra omgivningen medan vi stänger av motorerna vid sälarna innan vi återvänder till hamnen. Våra två 40-fots Rupertbåtar erbjuder tolv platser vardera och möjlighet till skaffning om så önskas.

Läs mer om aktiviteten här


7

Halvdags kick-off med roliga gruppaktiviteter i Stockholms skärgård

Äventyrens Ö AB

📍    Plats: Stockholms skärgård

⏱️   Längd: 6 timmar

💰   Kostnad: -

💬   Snittbetyg: -


Njut av Stockholms skärgård 

Upplev en rolig halvdag med vänner och kollegor, bara 45 minuter från Stockholm. Passar grupper på 10–150 personer. Välkomstfika vid ankomst följt av val av olika aktiviteter ledda av guider. Lunch med havsutsikt och möjlighet till konferens. Eftermiddagsfika och avslappning i hängmattor med utsikt över havet. Badkläder rekommenderas för stranden nedanför. Paketet inkluderar välkomstfika, aktivitet, lunch och eftermiddagsfika. Priser varierar beroende på gruppstorlek. Arrangören hjälper gärna till med transportbokningar.

Läs mer om aktiviteten här


8

Fiske och höghöjdsbana på egen ö i Stockholms skärgård

Catch & Relax

📍    Plats:Stockholm, Vaxholm

⏱️   Längd: 1 dag

💰   Kostnad: -

💬   Snittbetyg: -


Nappar det?

Utmana dina kollegor på en äventyrsö i Stockholms skärgård med en kombination av spännande aktiviteter och avkopplande fiske. Fisket tar dig nära naturen och ger tid för eftertanke och relationsskapande. Samtidigt kan du testa gränserna och lära dig om dig själv och ditt teams samarbete på höghöjdsbanan mitt i skärgården.

Läs mer om aktiviteten här


9

Båttur eller båttransport i Stockholms skärgård: Båtcharter i Stockholms skärgård

Catch & Relax

📍    Plats: Stockholm, Vaxholm

⏱️   Längd: Från 2 timmar

💰   Kostnad: -

💬   Snittbetyg: -


Njut av en båttur med gott tilltugg

Upptäck Stockholms skärgård med en skräddarsyddbåtcharter, perfekt för grupper i alla storlekar och åldrar. Besök öar och använd Catch & Relax för transporter till och från konferenser. Catch & Relax erbjuder en riklig picknickkorg med både varma och kalla drycker samt fikabröd och tilltugg. Förutom egna båtar kan Catch & Relax också arrangera andra alternativ efter era önskemål. 

Läs mer om aktiviteten här


10

Kick-off på egen ö med äventyrliga aktiviteter och övernattning

Äventyrens Ö AB

📍    Plats: Stockholms skärgård

⏱️   Längd: Från 24 timmar

💰   Kostnad: -

💬   Snittbetyg: -


Utforska Stockholms skärgård på en egen ö

Övernatta i Sommarhemmet eller småstugorna och vakna upp till en frukostbuffé. Njut av naturen och sällskapet innan äventyrsguider hämtar er för kommande äventyr. Paketet inkluderar välkomstmacka, aktivitet med guide, lunch, eftermiddagsfika, middag, logi och frukost. Priser varierar beroende på gruppstorlek. Tilläggstjänster som vedeldade badtunnor och bastu finns tillgängliga mot extra kostnad. Vi hjälper gärna till med transportbokningar.

Läs mer om aktiviteten härListan innehåller publicerade aktiviteter på aktivitet.se inom kategorin båt & skärgård och är baserad på antal sidvisningar under perioden 2023-05-01 till 2024-04-30. Observera att informationen kan ändras hos respektive arrangör över tid.   

Letar du efter andra aktiviteter inom båt & skärgård?

Du kan söka, jämföra och hitta arrangörer inom båt & skärgård på aktivitet.se. Filtrera utifrån kategori och plats för att hitta det du söker efter!

Sök aktiviteter


Annonser