Visa aktivitet.se som: Mobil

Möhippa och svensexa

Ska du arrangera en möhippa eller svensexa och är ute efter aktiviteter som förgyller den speciella dagen? Här på aktivitet.se finns mängder av både lugna och mer fysiska aktiviter som passar er svensexa eller möhippa.

Möhippa / Svensexa och andra speciella tillfällen

Det finns många tillfällen och dagar i livet som är extra speciella och som man kommer komma ihåg länge. Bröllop, dop, svensexa, möhippa, födelsedagsfester med mera. Förutom gott sällskap och trevliga stunder, blir oftast dessa tillfällen ännu mer speciella om man gör något annorlunda eller nytt tillsammans.

Om det är du själv som ska arrangera en svensexa eller möhippa så kommer du älska aktivitet.se som är fylld med roliga, annorlunda, farfyllda och rogivande aktiviteter. Här finns något för alla personer och aktviteterna går att anpassa efter ett upplägg som passar just er. Vi hoppas att det ska bli en fantastisk dag för han eller hon som snart ska gifta sig. Självklart kommer alla som medverkar på den speciella dagen att ha kul tillsammans med bruden eller brudgummen, även om det är han/hon som står i centrum för dagen.

Här nedan kan du läsa mer om passande aktiviteter till speciella tillfällen: 

Möhippa 

Möhippa

Här får du tips och idéer till nästa möhippa. Inspireras och hitta en massa roliga aktiviteter som passar just er möhippa. Allt från spabehandlingar och matlagning till gokart och fallskärmshopp!

Aktiviteter till möhippa

Svensexa

Svensexa

Vad ska ni göra på nästa svensexa? Här hittar ni tips för en svensexa som passar vilken brudgum som helst. Gör dagen extra speciell med roliga aktiviteter. Varför inte spela paintball tillsammans?  

Aktiviteter till svensexa

Bröllopspresent

Bröllopspresent

När det vankas bröllop är det många som funderar på vad man riktigt ska köpa för present till brudparet. Vi har samlat några aktivitets- och upplevelsepresenter som passar perfekt som bröllopspresent.

Läs mer om bröllopspresent

Födelsedagsfest

Födelsedagsfest

Vi har många aktiviteter och upplevelser som passar mycket bra som en rolig programpunkt vid en födelsedagsfest. Aktiviteterna passar även bra att ge bort som födelsedagspresent.

Läs mer om födelsedagsfest

Presenter

Presenter

De flesta uppskattar att få en rolig aktivitet eller en härlig upplevelse som present. Fyller någon jämnt? Kanske ni vill överraska med en spaweekend eller kanske en vinprovning där alla kan vara med?

Läs mer om presenter

Aktiviteter för två

Aktiviteter för två

Vill du göra något med din käresta? Eller kanske med en god vän? Här finns aktiviteter som passar perfekt för två personer att göra. Kanske en duo-spabehandling eller en matlagningsaktivitet?

Läs mer om aktiviteter för två

Vinteraktivitet

Vinteraktiviteter

Njut av vintern, hitta på något roligt! Prova på en aktivitet. Kanske snöskoter ute i vinterlandskapet, eller en prova-på drejkurs inne i värmen?

Läs mer om vinteraktiviteter

Sommaraktiviteter

Sommaraktiviteter

På sommaren och semestern finns det mycket roliga aktiviteter att prova på. Ridning, paddling, klättring med mera. Prova något nytt på sommaren! 

Läs mer om sommaraktiviteter

 

Matlagning vid möhippa eller svensexa

Vid en svensexa eller en möhippa brukar man ägna sig åt olika roliga aktiviteter som förhöjer dagen och gör den minnesvärd för huvudpersonen. En väldigt uppskattad och passande aktivitet där alla kan delta är matlagning. Det är en aktivitetet som passar bra att ha fram mot eftermiddagen, då man tillsammans lagar mat för att sedan äta maten tillsammans.

Upplägget på en matlagningsaktivitet vid en möhippa eller svensexa kan variera och är något som man kan komma fram till tillsammans med arrangören. Det samma gäller menyn och drycker för kvällen.

Matlagning är mycket uppskattade då det är en social och trevlig aktivitet. Tillsammans med en professionell kock får alla delta och laga maten samtidigt som ni lär er nya saker och trix i köket. Vill man kan man även göra matlagningsaktiviteten mer tävlingsinriktad och laga mat i mindre grupper. Det kan man fråga arrangören om, som ofta har flera olika förslag på hur man kan variera kvällen.

Aktivitetstest

Du kan även göra vårt Aktivitetstest för att få inspiration och en fingervisning till aktiviteter som passar dig. Se vilka aktiviteter som passar ditt intresse.

Senast uppdaterad: 18 apr 2018

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information