Visa aktivitet.se som: Mobil

Referenser

Topporganisationer som använt aktivitet.se

 

Astrazeneca

Apoteket

Försäkringskassan

Tetra Pak

Volvo Personvagnar AB

Swedbank

Rikspolisstyrelsen

Ericsson

Logica

Handelsbanken

Skanska

Siemens

Posten

ICA

SLL

Vad säger våra kunder om aktivitet.se?

Johan Morger är mycket trevlig och hjälpsam. Han vill att alla ska vara en vinnare på samarbetet och gör “det lilla extra” om det behövs. Aktivitet.se är ett bra forum att nå ut till alla olika typer av människor. Allt ifrån möhippa/svensexa till företag som omsätter flera miljoner.

Rent a Chef,
Nina RossbäckVi på al Dente har samarbetat med aktivitet.se sen i november 2008 och är redan mycket nöjda med detta samarbete. Sen vi började annonsera på aktivitet.se har vi fått in både företagsbokningar samt många privatpersoner som vill lära sig mer om det underbara Italienska köket. Vi kan varmt rekommendera aktivitet.se!

Al Dente,
Samantha Santambrogio

al dente

Vi har varit kunder hos aktivitet.se de senaste tre åren. Vi började i ytterst blygsam skala  men har nu aktivitet.se som vår huvudkanal för media.
Vi har varit mycket nöjda med antalet förfrågningar vi erhållit via Aktivitet.se och de flesta har resulterat i besök hos oss. Även den statistiska uppföljningen vi erhållit har hållit en mycket hög klass.Vi kan med glädje rekommendera aktivitet.se som samarbetspartner.

Klättercentret

Vi har haft ett samarbete med aktivitet.se sedan nov 2010 och är jättenöjda! Man får alltid snabb support och en god service från personalen och så får man många kunder, därför rekommenderar jag aktivitet.se till alla som vill ha ett bra samarbete och att deras aktiviteter ska synas på webben."

A World Experience,
Sara StrömSamarbetet med aktivitet.se innebär att vi kan nå ut till företag som vi annars inte skulle nå ut till, nya kunder som vi inte har en etablerad relation med och kunder som inte skulle av sig själv ha sökt efter våra tjänster. Vi har också på aktivitet.se möjlighet att presentera flera av våra produkter. Samarbetet har varit mycket personligt och servicegraden varit mycket hög.

Catch & Relax,
Helen LundgrenVi har jobbat ihop med aktivitet.se i ungefär ett år nu. Det är det första av den här typen av samarbeten som gett oss verkliga affärer. När vi drog igång fick vi hjälp med allt och det funkade väldigt smidigt. Visst får vi en del ”blindträffar” men så är det ju med vad man än tar sig för. Jag kan varmt rekommendera ett samarbete med aktivitet.se.

Conferanza,
Bennie Pålsson VDSenast uppdaterad: 20 sep 2018

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information