Visa aktivitet.se som: Mobil

Nyhetsbrev från aktivitet.se

Vill du ha den senaste informationen

Är du intresserad av att prova på nya saker och få inspiration och tips om roliga aktiviteter? aktivitet.se erbjuder varje månad information om upplevelser och aktiviteter för både privatpersoner och företag. I vårt nyhetsbrev samlar vi information om t.ex. följande:
• Tips om aktuella aktiviteter.
• Uppdaterad information om aktivitetstrender och –nyheter
• Nya funktioner och aktuella händelser på aktivitet.se

Genom att registrera din e-postadress får du de färskaste aktivitetsnyheterna direkt till din e-post. Ange din e-postadress nedan och klicka på Ja, tack.

Om du redan är prenumerant kan du också ändra din e-postadress nedan eller avregistrera dig från nyhetsbrevet.”
Registrera dig


Avregistrera dig från nyhetsbrevet
  Klicka här för att logga in och ändra din prenumeration  


Nyhetsbrev frånSeptembers nyhetsbrev lockar våra medlemmar med aktiviteter för höstens olika kickoffs och företagsfester. För den som vill vara ute i god tid finns här även passande aktiviteter inför julfest och julbord.Men våren som sommaren öppnas nya och flera möjligheter för roliga aktiviteter upp. Skärgårdsäventyr, fiske, klättring, sol och bad. Tiden för sommarfester, kickoffs och semester närmar sig, därför tipsar vi här om flera roliga aktiviteter som passar att göra tillsammans med kollegor och vänner. Möt sommaren med en rolig aktivitet!Snart är våren på intågande och vad är mer passligt då än att roa sig med aktiviteter, såväl inne som ute. Kick offer, teambuilding, företagsfester och konferenser brukar stå på agendan och i detta nyhetsbrev finns massor med arrangörer som erbjuder aktiviteter för företag i alla storlekar.
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information