Visa aktivitet.se som: Mobil

Nyhetsbrev från aktivitet.se

Vill du ha den senaste informationen

Är du intresserad av att prova på nya saker och få inspiration och tips om roliga aktiviteter? aktivitet.se erbjuder varje månad information om upplevelser och aktiviteter för både privatpersoner och företag. I vårt nyhetsbrev samlar vi information om t.ex. följande:
• Tips om aktuella aktiviteter.
• Uppdaterad information om aktivitetstrender och –nyheter
• Nya funktioner och aktuella händelser på aktivitet.se

Genom att registrera din e-postadress får du de färskaste aktivitetsnyheterna direkt till din e-post. Ange din e-postadress nedan och klicka på Ja, tack.

Om du redan är prenumerant kan du också ändra din e-postadress nedan eller avregistrera dig från nyhetsbrevet.”
Registrera dig


Avregistrera dig från nyhetsbrevet
  Klicka här för att logga in och ändra din prenumeration  


Nyhetsbrev frånI oktobers nyhetsbrev inspirerar vi till en aktivitetsfylld höst. Låt aktiviteter lysa upp i mörkret! Eller varför inte hitta aktiviteter inför julens alla firanden. Ska ni ha konferens, möhippa, kick off, teambuilding eller personalfest? På aktivitet.se finns upplevelserna som gör varje tillställning minnesvärd. Inför höstens kundmöten och kickoffs är aktivitet.se rätt sida att besöka. I detta nyhetsbrev finns aktiviteter och upplevelser runt om i Sverige som gör er tillställning minnesvärd, vare sig det handlar om teambuilding, kickoff eller personalfest. Klättra, lös mordmysterium eller prova goda drycker tillsammans!
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information