Visa aktivitet.se som: Mobil

Nyhetsbrev från aktivitet.se

Vill du ha den senaste informationen

Är du intresserad av att prova på nya saker och få inspiration och tips om roliga aktiviteter? aktivitet.se erbjuder varje månad information om upplevelser och aktiviteter för både privatpersoner och företag. I vårt nyhetsbrev samlar vi information om t.ex. följande:
• Tips om aktuella aktiviteter.
• Uppdaterad information om aktivitetstrender och –nyheter
• Nya funktioner och aktuella händelser på aktivitet.se

Genom att registrera din e-postadress får du de färskaste aktivitetsnyheterna direkt till din e-post. Ange din e-postadress nedan och klicka på Ja, tack.

Om du redan är prenumerant kan du också ändra din e-postadress nedan eller avregistrera dig från nyhetsbrevet.”
Registrera dig


Avregistrera dig från nyhetsbrevet
  Klicka här för att logga in och ändra din prenumeration  


Nyhetsbrev frånNyhetsbrev augusti 2018Har ni satt planerna för höstens event? Sätt igång kollegorna med en aktivitet efter semestern. Nedan får du tips på roliga aktiviteter till er kick off, teambuilding, företagsfest eller till möhippan och svensexan.Nyhetsbrev aprilMed våren runt hörnet börjar det bli dags att planera våren och sommarens aktiviteter. Laga italiensk mat, fiska , sjung eller dreja tillsammans! Vi har också uppdaterat våra allmänna villkor och integritetspolicy - kika längst ned i mejlet för mer information!Aktivitetstips - Nyhetsbrev januari 2018Vårens aktiviteter! Passa på och gör något kul med kollegorna eller vännerna i vår! Här får du tips på aktiviteter med italiensk matlagning och drejning.
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information