Visa aktivitet.se som: Mobil

Sommaraktiviteter

sommaraktiviteter

Semester och sommarlov, sol och bad, varma vindar och kalla glassar. På sommaren finns det tid att hitta på roliga aktiviteter. Varför inte komplettera de traditionella utflykterna och upplevelserna, men nya spännande aktiviteter?

På sommaren får de flesta mer energi och lust att aktivera sig. Ta med familjen och åk gokart med barnen, åk och fiska eller gå på en spökvandring. Planera in en aktivitet och gör det till en heldagsutflykt en skön semesterdag.

För alla sommarlovsfirare kan man samla ett kompisgäng för att spela paintball, gå en kitesurfingkurs eller slappa på ett spa. Även lerduveskytte och segling passar perfekt på sommaren.

Gå på en vinprovning, chokladprovning, lär dig dreja och måla, hyr in en professionell kock till grillfesten eller paddla kajak. Utnyttja dina lediga dagar till max, boka in en rolig aktivitet!

Senast uppdaterad: 12 apr 2017

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2018-09-20

Aktiviteter för två

Vill du ha tips på aktiviteter att göra för två personer? Få alla tips på aktiviteter för olika parkonstellationer som kärlekspar, kompisar eller barn och förälder. Lär mer och inspireras!

Tags: Tips
Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-04-17

Vinteraktiviteter

På vintern är det lätt att glömma bort att vara aktiv. Det är kallt, mörkt och för många upplevs denna period som jobbig och tråkig. Se alla våra tips på aktiviteter för vintern!

Tags: Tips
Läs mer
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information