Visa aktivitet.se som: Mobil

Aktiviteter för två

Tips på aktiviteter för två

Tips på aktiviteter för två

Att göra en aktivitet tillsammans med någon som man tycker om är det inte mycket som slår. En upplevelse är till för att delas, och det är det nog många som håller med om.

Aktiviteter för olika personer

Varför inte hitta på något mor och dotter emellan? Kanske gå en italiensk matlagningskurs, eller kanske prova på att dreja tillsammans? En aktivitet för två som delas med någon speciell stärker era band och ni kommer ha ett minne för resten av livet att dela.

På alla hjärtans dag kanske man vill göra något ihop med sin partner, prova en aktivitet? Kanske gå på någon duo-behandling på ett spa och bli ompysslade tillsammans eller kanske gå på en vin- eller chokladprovning. För de riktiga våghalsarna kan man även prova på open water diving.

En trevlig aktivitet för far och son som är skytteintresserade, eller som kanske annars vill hitta på något annorlunda, är lerduveskytte en rolig aktivitet. Passar perfekt att göra en dag på sommarlovet. Om man vill vara ännu lite mer avancerad med skjutandet kan man prova spela paintball eller kanske laserdome?

Tips på aktiviteter för två:

Laga mat tillsammans ✓

Dreja tillsammans ✓

Gå på chokladprovning ✓

Gör ett dyk tillsammans ✓

Ta jägarexamen ✓

Skjut lerduva ✓

Spela laserdome ✓

Vill du boka in en aktivitet för två?

Se alla aktiviteter här!

Senast uppdaterad: 20 sep 2018

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2018-09-20

Vinteraktiviteter

På vintern är det lätt att glömma bort att vara aktiv. Det är kallt, mörkt och för många upplevs denna period som jobbig och tråkig. Se alla våra tips på aktiviteter för vintern!

Tags: Tips
Läs mer

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information