Visa aktivitet.se som: Mobil

Vinteraktiviteter

vinteraktiviteter

På vintern är det lätt att glömma bort att vara aktiv. Det är kallt, mörkt och för många upplevs denna period som jobbig och tråkig. Men man ska inte glömma bort att vintern bjuder på perfekta tillfällen att hitta på och prova på nya roliga aktiviteter i snön.

Ett bra julklapps tips är att ge bort en aktivitet. Det finns aktiviteter som passar alla från lillebror, storasyster till sin parter och pappa. Att få en aktivitet i julklapp är mycket mer än en present. Aktiviteten blir ett minne för livet, och att kanske dela den med hela familjen är ännu trevligare.

Varför inte ge bort en chokladprovning till mamma, en whiskyprovning till pappa, en spa-behandling till syrran och kanske en dag med paintball till brorsan?

Sportlov och aktiviteter

Sportlovet är en perfekt tid att hitta på aktiviteter. Kanske prova på att jaga, dyka eller gå en spökvandring? För den som helst inte går utanför dörren i kylan kan man prova på klättring, paintball inomhus, gokart på inomhusbana, dreja, eller kanske njuta av en spa-behandling för två? Man kan kombinera olika aktiviteter. Kanske man vill åka och skida med sina vänner och avsluta med en vinprovning eller kanske ha en femkamp i snön?