GlasHuset - Konferens, luncher och middagar i Skärgården

Catch & Relax, i Vaxholm
Få mer information om aktiviteten 👍

Beskrivning

GlasHuset - Konferera i skärgården med havet intill

Äntligen har vi öppnat upp dörrarna för GlasHuset. Här sitter ni med en hänförande utsikt rakt i väster och 270 graders sjöutsikt. Helt unikt och helt ostört!

GlasHuset, som är beläget på Hästholmen en kort båttur utanför Vaxholm är den perfekta mötesplatsen för sällskap upp till 12 personer. Vi arrangerar konferenser, luncher, middagar och hjälper er gärna att kombinera detta med någon av våra aktiviteter. Vad sägs om att börja dagen med en fisketur i skärgården, följt av lunch och en eftermiddagskonferens för att till kvällen spendera ett par härliga timmar i bastun och avslutningsvis middag? 

Möjligheterna är många, och vi hjälper er mer än gärna med att skräddarsy dagen så att den blir precis så som ni önskar! 

Varför välja Catch & Relax?

Nöjd kund-garanti

Teambuilding

Utomhus

Video

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om GlasHuset - Konferens, luncher och middagar i Skärgården. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Catch & Relax
Stegesundsvägen 63
185 99 Vaxholm

Catch & Relax – ditt skärgårdsevent företag 

Catch & Relax, ett av Stockholms ledande aktivitetsföretag som skräddarsyr roliga och spännande aktiviteter i skärgården för stora och små grupper helt efter era önskemål. Vårt motto är att våra gäster ska få uppleva skärgården på nära håll med upplevelser...

Läs mer och visa alla aktiviteter med Catch & Relax

Highlights