Visa aktivitet.se som: Mobil

Aktivitetsguider - populära aktiviteter!

Vill du hitta på något roligt tillsammans med kollegor, familj eller vänner? Oavsett om det gäller företag eller privatpersoner så har vi massor av roliga, kreativa och fartfyllda aktiviteter. På denna sida har vi samlat guider till några av våra populära aktiviteter.

Populära kategorier

Senast uppdaterad: 19 maj 2021
Senast uppdaterad: 2022-11-15

10 populäraste aktiviteterna just nu

Är du sugen på att prova något nytt? Ta del av vår topplista nedan där vi lyfter de 10 populäraste kategorierna på aktivitet.se just nu och boka ditt nästa äventyr!  Vi har över 500 aktiviteter för dig som vill göra något kul på möhippan, fira en födelsedag med vännerna eller boka en kick off med dina kollegor.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2022-11-30

Ge bort en upplevelse i present – 5 tips på aktiviteter

Letar du efter den perfekta födelsedagspresenten eller en upplevelse att överraska en vän med? En upplevelsepresent är en minnesvärd gåva och det perfekta alternativet när du inte vet vad du annars ska ge. Här är fem tips att kika närmare på.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2022-11-11

Så gör du ditt eget quiz

Vill du briljera med ett stämningshöjande quiz på middagen, företagseventet eller kanske examensfesten? Vi har inspirationen och tipsen du behöver – en riktigt bra frågesport passar alla tillfällen. Satsa på ett egenkomponerat quiz, eller överlåt ansvaret till en arrangör.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-05-19

Bli mästerkockar för en kväll – laga mat tillsammans i grupp

Finns det något trevligare än att avnjuta en middag tillsammans med andra? Ja! Att själva laga middagen ni sedan avnjuter ihop är snäppet bättre. En matlagningsaktivitet är den ultimata teamaktiviteten som passar alla – anordna en själv eller ta hjälp av en arrangör.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-09-24

Guide till bästa dryckesprovningen

Att prova vin, öl eller andra drycker tillsammans är en klassisk grupp- och företagsaktivitet. I den här guiden ger vi tips på hur du fixar en lyckad provning. Det går självklart bra att gå in på Systembolaget, blunda och välja ut ett par alternativ och hålla provningen själv. Ett annat, lite mer uppstyrt alternativ är att ta hjälp av en arrangör.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-07-11

Tips och inspiration för en minnesvärd femkamp

En femkamp tillsammans med kollegor är en populär aktivitet vid kickoff, teambuilding, konferens och andra företagsevent.

Läs mer

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information