Visa aktivitet.se som: Mobil
Visar 1-29 av 29 träffar
  • = Reportage kopplat till arrangören
  • = Videopresentation finns
Visar 1-29 av 29 träffar
 

Mer om frågesport & quiz

Frågesport är en tävling som sätter era kunskaper på prov. Den som får flest rätt vinner! Frågesport & quiz kan göras i många olika ämnen. Tävla mot varandra i lag eller visa vad ni går för själva. Ni kan till exempel tävla i musikquiz, stadsquiz, kändisquiz och mycket mer. Ni kan även göra mer personliga quiz, om till exempel företaget eller om din kompis som fyller år eller har sin möhippa/svensexa. Personliga quiz kan vara ett bra sätt att få kollegorna att lära sig mer om företaget och få en bättre sammanhållning i gruppen.

Musikquiz

I ett musikquiz kan ni tävla mot varandra i musik från årtal som 70, 80 eller 90-talet. Eller varför inte tävla mot varandra i olika musikgenre? Vem kan mest om rock, jazz, hiphop, pop eller reagge?

Frågesport barn

Frågesport & quiz fungerar också bra till barn. Perfekt att göra en frågesport om exempelvis ett ämne barnen precis har lärt sig i skolan. Det skulle kunna vara ämnen som geografi, historia, djur och natur. En frågesport kan passa bra som aktivitet på barnkalaset eller en rolig familjeaktivitet. 

Jämför aktiviteter
Provningar för den tävlingsinrik...

Njutningsfrämjandet i Göteborg har tagit provningar av olika slag till en ny nivå. Här kombineras nya smaker och ny kunskap med en frågesport som tar dig igenom provningen. Du kan prova vin, öl, ost, choklad och andra delikatesser.

Läs mer
Aliva Äventyr - Gör något kul ti...

Roliga och utmanande teamaktiviteter för alla, som t.ex. Äventyret i Gamla stan, Sekundjakten, Talangjakten och Teambuilding. Perfekta stämningshöjare på konferensen och kick-offen.

Läs mer
Moderna utomhusaktiviteter
Xnote

Xnote erbjuder engagerande utomhus-aktiviteter som är baserade på modern, mobil teknologi. Vi skapar kompletta, attraktiva aktiviteter för er som ni sedan enkelt genomför själva vilket ger en låg kostnad. 

Läs mer