Visa aktivitet.se som: Mobil
Visar 1-20 av 20 träffar
  • = Populär aktivitet
Visar 1-20 av 20 träffar
 

Mer om frågesport & quiz

Frågesport är en tävling som sätter era kunskaper på prov. Den som får flest rätt vinner! Frågesport & quiz kan göras i många olika ämnen. Tävla mot varandra i lag eller visa vad ni går för själva. Ni kan till exempel tävla i musikquiz, stadsquiz, kändisquiz och mycket mer. Ni kan även göra mer personliga quiz, om till exempel företaget eller om din kompis som fyller år eller har sin möhippa/svensexa. Personliga quiz kan vara ett bra sätt att få kollegorna att lära sig mer om företaget och få en bättre sammanhållning i gruppen.

Musikquiz

I ett musikquiz kan ni tävla mot varandra i musik från årtal som 70, 80 eller 90-talet. Eller varför inte tävla mot varandra i olika musikgenre? Vem kan mest om rock, jazz, hiphop, pop eller reagge?

Frågesport barn

Frågesport & quiz fungerar också bra till barn. Perfekt att göra en frågesport om exempelvis ett ämne barnen precis har lärt sig i skolan. Det skulle kunna vara ämnen som geografi, historia, djur och natur. En frågesport kan passa bra som aktivitet på barnkalaset eller en rolig familjeaktivitet.