Enkla aktiviteter för AW, konferens och företagsevent

Längd
Flexibelt
Pris
149 SEK
Längd
Flexibelt
Pris
149 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Beskrivning

Konfrerens och företagsaktiviteter

Enkla aktiviteter för AW, konferens och företagsevent!

grapevine.nu har en mängd färdiga, enkla aktiviteter som kan passa bra på en after-work, som paus på en konferens eller som del av ett företagsevent. Våra aktiviteter är färdiga gör-det-självaktiviteter som du arrangerar själv. Du är inte beroende av någon annan – och kan göra dem var som helst, när som helst och själv anpassa dem så de passar resten av programmet. Aktiviteter beställs enkelt på hemsidan och levereras direkt med e-mail – så du behöver inte heller boka långt i förväg.

Lämpliga aktiviteter är t.ex ett musikquiz till after-worken eller kanske ett opretentiöst och trevligt mingelquiz i pausen på konferensen. Då sätter man upp quizfrågor i en lokal eller utomhus och låter deltagare mingla runt i grupper för att svara på frågor, kanske med en kopp kaffe eller något annat gott att dricka i handen. Till företagets sommarfest finns vårt härliga uppdaterade sommarquiz, som varje år garanterat maxar sommarstämningen!

Våra poängjakter som man gör i app kan vara en riktigt rolig, annorlunda och fartfylld bensträckare.  Här handlar det om att på begränsad tid lösa så många foto- och filmutamaningar som möjligt på begränsad tid. Tiden är flexibel och kan varieras mellan 30-90 minuter.

Vägen från kontoret till restaurangen kan man göra extra kul med ett mobilquiz – på vägen följer grupper av deltagare karta och svarar på frågor. Slutdestinationen kan hållas hemlig och flera olika vägar kan leda dit för olika grupper.

Målgrupp

För grupper och företag – eller bara för att ha kul!

Kostnader

En färdig aktivitet kostar från 149 kr – för hela aktiviteten – inte per person!

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Enkla aktiviteter för AW, konferens och företagsevent . Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
grapevine.nu – gör-det-själv-aktiviteter och festlekar
Kärleksgatan 2a
211 45 Malmö

grapevine.nu – gör-det-själv-aktiviteter och festlekar

För vissa tillfällen har man en mindre budget att röra sig med eller så vill man arrangera sina egna aktiviteter och ha full flexibilitet att kombinera med annat. Då är våra färdiga festprodukter och events perfekta! Välj bland hundratals färdiga...

Läs mer och visa alla aktiviteter med grapevine.nu – gör-det-själv-aktiviteter och festlekar

Highlights