Visa aktivitet.se som: Mobil

Aktiviteter och festlekar - grapevine.nu

grapevine.nu – gör-det-själv-aktiviteter och festlekar


För vissa tillfällen har man en mindre budget att röra sig med eller så vill man arrangera sina egna aktiviteter och ha full flexibilitet att kombinera med annat. Då är våra färdiga festprodukter och events perfekta! Välj bland hundratals färdiga produkter, beställ på vår sajt och får allt som behövs levererat direkt med e-mail. Genomförandet står ni själva för.

Hos oss finns färdiga mordmysterier, musikquiz, mobilevents att göra på stan, escape games, skattjakter för barn och mycket mer! Eftersom ni själva står för genomförandet är prisläget ett helt annat än om ni anlitar ett eventbolag, ni betalar bara en gång för produkten – oavsett hur många personer ni är. Ett riktigt fyndigt musikquiz till after-work med färdig spellista kostar tex 149 kr – för hela produkten, inte per person!

Visa alla aktiviteter med grapevine.nu – gör-det-själv-aktiviteter och festlekar

Aktiviteter

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med grapevine.nu – gör-det-själv-aktiviteter och festlekar och veta mer om deras aktiviteter.

Kontaktuppgifter

grapevine.nu – gör-det-själv-aktiviteter och festlekar

Kärleksgatan 2a
211 45 Malmö

 Visa telefonnummer
www.grapevine.nu


Intresseanmälan

För att komma i kontakt med grapevine.nu – gör-det-själv-aktiviteter och festlekar och få mer information, fyll i följande uppgifter:

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information


Det finns inga recensioner för grapevine.nu – gör-det-själv-aktiviteter och festlekar