Visar 1-11 av 11 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-11 av 11 träffar

Mer om aktiviteter för barn

Det finns flera passande och roliga aktiviteter som passar hela familjen. Vad sägs om keramikmålning? Där kan alla i familjen plocka fram sin kreativitet och skapa något som man även kan ta med hem som ett trevligt minne! Om man vill uppleva något mer fartfyllt och spännande med familjen kan man gå på tivoli, besöka ett vattenland eller en djurpark eller kanske gå på barnteater. Om något barn fyller år kan man även ordna ett speciellt kalas. Kanske ett gokart-kalas eller klättrings-kalas? Här hittar du många bra tips på aktiviteter för barn.

Att hitta på aktiviteter med sin familj är inte bara roligt, utan även väldigt bra för sammanhållningen och vi-känslan. När man hittar på något tillsammans stärks banden mellan familjemedlemmarna och ni skapar roliga minnen som ni kommer dela en lång tid framöver.

Aktiviteter anpassade för barn och familj är välvärda att prova på. Det är utvecklande för barnen och även väldigt roligt för föräldrarna. Aktiviteter med familjen passar bra på semestern men även på en ledig helg. Aktivera familjen och barnen tillsammans och hitta på något roligt. Besök ett vattenland, tivoli eller åk och titta på djur på ett

Djurpark

Att gå på djurpark eller zoo med familjen är alltid uppskattat. Både barn och föräldrar har mycket roligt att se och uppleva i en djurpark. Ett besök på en djurpark är både lärorikt och roligt, det kan även vara väldigt spännande att titta på ormar och andra reptiler och ibland även få klappa på dem. Strosa runt i djurparken och titta på alla möjliga djur som lejon, apor, björnar, spindlar. Att vara nära djur och se hur de beter sig och att lära sig mer om dem är lärorikt för barnen som får en annan förståelse och respekt för djur och natur. Vad ni än bestämmer er för att göra, blir det en rolig familjeaktivitet!

Barnteater

Barnteater brukar vara en väldigt uppskattad aktivitet, både för föräldrar och barn. Att se teater på nära håll är väldigt spännande. Barnteater är även utvecklande och utbildande för barn eftersom barnteatrar ofta har fina budskap och lärdomar till barnen. Barnteater passar lika bra en regning dag som en skön sommarkväll. Se en barnteater med familjen redan idag!

Tivoli och lekland

Åk karuseller, hoppa i hopptorn, spela på lotterier, ät godis, åk rutschkana. Det finns mycket att göra och uppleva för barnen på tivoli eller lekland. Lekland har ofta fikarum för föräldrarna där man kan slappna av och ta en kaffe medan barnen leker i leklandet. Ett besök på ett lekland är även ett bra tillfälle att träffa andra barn och föräldrar! På tivoli finns det däremot saker där både barn och föräldrar kan delta. Tivoli är alltid uppskattat av barnen och passar bra som aktivitet på semestern eller en skön lördag.

Vattenland

Att simma hör nog till en av favoritaktiviteterna hos barn. På vattenland finns det mycket att göra som tar simmandet till en ny nivå. I vattenland kan man simma i strömmar, hoppa från hopptorn, ligga i bubbelpooler och åka vattenruschkana. För de mindre barnen som besöker vattenland finns det grunda varma pooler där föräldrarna kan vara med och leka med barnen. Vattenland bjuder på mycket skoj och efteråt kan man slappa i bastun och sedan ta en fika. Vattenland är en perfekt aktivitet att ägna sig åt en regning dag eller kanske på semestern.

 vattenland

Jämför aktiviteter