Visa aktivitet.se som: Mobil
Aktiviteter på möhippa och svensexa

Roliga aktiviteter på möhippan och svensexan

Om du som ska arrangera och planera en svensexa eller möhippa så är aktivitet.se ett perfekt ställe att leta rätt aktivitet för er! Här har vi samlat roliga, annorlunda, fartfyllda och rogivande aktiviteter. Det finns något för alla och aktiviteterna kan anpassas efter ett upplägg som passar just er. 

Här finns all information du behöver med kompletta guider för dig som planerar en möhippa eller svensexa.

Populära kategorier

Gör dagen minnesvärd med roliga aktiviteter och utmaningar. Här hittar du tips på några av våra populäraste aktiviteter.

Matlagning vid möhippa eller svensexa

Matlagning är en uppskattad, social och trevlig aktivitet. Tillsammans med en professionell kock får alla delta och laga maten samtidigt som ni lär er nya saker och trix i köket. Upplägget på en matlagningsaktivitet kan variera och är något som ni kan komma fram till tillsammans med arrangören. Det gäller även menyn och drycker för kvällen.

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev här!

Senast uppdaterad: 21 apr 2020
Senast uppdaterad: 2020-03-06

Planera en möhippa för den kreativa bruden!

En möhippa är ett perfekt sätt att bjuda en blivande brud på en oförglömlig dag tillsammans med sina nära och kära. Men vad ska ni hitta på? För dig som ska planera en möhippa för en riktigt kreativ brud hittar du tips, aktiviteter och upplägg här!

Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-02-25

Uppdrag och upplägg för en lyckad svensexa

Funderar du på vilka uppdrag brudgummen ska utföra på svensexan? Eller på vilka roliga lekar ni vill inkludera för att skapa en minnesvärd dag? Eller klurar du på hur ni ska planera dagen för att hinna alla aktiviteter? Här har vi samlat alla våra bästa tips för en lyckad svensexa! 

Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-05-13

Roliga aktiviteter för svensexan - guide med alla tips du behöver!

Ska polaren eller ditt syskon gifta sig? Roliga aktiviteter, pinsamma utmaningar och stökiga upptåg är saker som gör en svensexa minnesvärd. Här hittar du tips på några av våra populäraste aktiviteter. 

Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-06-10

Roliga aktiviteter för möhippa - guide med alla tips du behöver!

Ska du planera en möhippa? Här hittar du förslag på roliga aktiviteter som passar en möhippa. Vi hoppas att vi kan inspirera dig till att hitta den perfekta aktiviteten. 

Läs mer

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information