Visa aktivitet.se som: Mobil
Aktiviteter på möhippa och svensexa

Roliga aktiviteter på möhippan och svensexan

Ska du planera en möhippa eller svensexa? Gör dagen minnesvärd med roliga aktiviteter och utmaningar. Här hittar du tips på några av våra populäraste aktiviteter.

Populära kategorier 

För en minnesvärd möhippa eller svensexa

Om du som ska arrangera och planera en svensexa eller möhippa så är aktivitet.se ett perfekt ställe att leta rätt aktivitet för er! Här har vi samlat roliga, annorlunda, fartfyllda och rogivande aktiviteter. Det finns något för alla och aktiviteterna kan anpassas efter ett upplägg som passar just er. 

Matlagning vid möhippa eller svensexa

Matlagning är en uppskattad, social och trevlig aktivitet. Tillsammans med en professionell kock får alla delta och laga maten samtidigt som ni lär er nya saker och trix i köket. Upplägget på en matlagningsaktivitet kan variera och är något som ni kan komma fram till tillsammans med arrangören. Det gäller även menyn och drycker för kvällen.

Senast uppdaterad: 10 jul 2019
Senast uppdaterad: 2019-07-04

Roliga aktiviteter för svensexa

Ska polaren eller ditt syskon gifta sig? Roliga aktiviteter, pinsamma utmaningar och stökiga upptåg är saker som gör en svensexa minnesvärd. Här hittar du tips på några av våra populäraste aktiviteter. 

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-07-04

Roliga aktiviteter för möhippa

Ska du planera en möhippa? Här hittar du förslag på roliga aktiviteter som passar en möhippa. Vi hoppas att vi kan inspirera dig till att hitta den perfekta aktiviteten. 

Läs mer

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information