Visar 1-20 av 46 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-20 av 46 träffar
1
2
3

Vill du prova på aktiviteter och upplevelser på vatten så har du här flera valmöjligheter. Här hittar du härliga och uppfriskande aktiviteter såsom RIB-charterseglingkajakpaddling med mera. Aktiviteterna passar perfekt för dig som vill hitta på något spännande eller avkopplande eller som ska ordna ett företagsevent. Är ni en större grupp av kamrater eller om ni vill hitta på något kul på ert företagsevent finns det goda möjligheter till detta. Klicka på den aktivitet som verkar intressant för att få mer information om dess innehåll, pris och längd. När du klickat in på en aktivitet som passar dig kan du också skicka intresseanmälan så återkommer arrangören till dig.

Varför ska man ge sig ut på sjön? 

Vad är väl härligare än aktiviteter ute till sjöss? Att vara nära vattnet och naturen, antingen i en båt eller kanot, eller kanske på en vattenskoter. Aktiviteter med närhet till vattnet och naturen är avslappnande och skönt, att komma bort från grus och asfalt ett tag är aldrig fel.

Aktiviteterna inom vattensport passar både privatpersoner men de passar även större sällskap. Därför passar dessa aktiviteter bra vid till exempel möhippa, konferens, kalas eller svensexa. Kanske det är en passande aktivitet för kollegorna på nästa kick off? Vid ett företagsevent är det roligt om man provar någon aktivitet tillsammans. På ert nästa företagsevent kanske ni ska segla tillsammans? En aktivitet förgyller ert företagsevent och gör det mer minnesvärt!

Prova på att dyka, wakeboarda eller lär dig kanske att kitesurfa. Vattensporter passar de flesta, alla kan hitta just den typ som passar en själv bäst. Unna dig en aktivitet och hitta på något roligt i vattnet!

Seglingsturer / Seglingscharter

De flesta som har provat det är överens, seglingsturer är för det flesta något magiskt. När du låter naturens krafter föra dig fram över ett lugnt vatten känner du både lugn och lycka. På en seglingstur får du en chans att prova detta och kanske är det första steget till att lära dig segla en båt på egen hand. Det finns ett stort antal seglingsturer och de flesta arrangörer är flexibla och kan anpassa turen efter ert önskemål. Är du intresserad av en längre seglingstur – en seglingscharter – så finns det också mycket att välja på. Antingen stannar du på svenskt vatten eller beger du dig till seglingscharter i medelhavet eller någon annanstans i världen.

Vattenskoter

Tycker du om vatten och fart kommer en vattenskoter vara din bästa vän. På en vattenskotertur eller en vattenskotersafari, får du också chans att uppleva skärgårdar och hav från ett nytt perspektiv. Tillsammans med erfarna instruktörer guidas ni till de mål ni önskar. Kombinera gärna vattenskoterturen med bad, bastu eller varför inte åka till en trevlig hamnrestaurang och ät en härlig sommarlunch vid vattnet. Vattenskoterturerna finns för enskilda personer och större sällskap såsom företagsgrupper, svensexan eller möhippan. Aktivitetsarrangörerna har för det mesta väl beprövade turer och kan givetvis också anpassa aktiviteten efter dina önskemål.

RIB- Charter

RIB-Charter eller RIB-turer har blivit en väldigt populär upplevelse där du får uppleva extrem hög fart på sjön. Charterturerna är inte bara poplära på grund av adrenalinkicken du få när du transporteras i upp till 50 knop i skärgården. Det är också ett väldig effektivt sätt att komma ut till trevliga miljöer, långt bort från andra fritidsbåtar. De flesta charterarrangörer kombinerar utflykter med bad, picknick eller restaurangbesök och många är flexibla och kan anpassa turerna efter ditt önskemål. Exempel på kombinerad aktvitet är sälsafari, bastubad, teambuilding, möhippa och svensexa. Genom RIB-charter-bolagen kan du också beställa snabb transport om du känner för att komma långt från stan på kortast möjliga tid.

Så här säger några som har provat aktiviteter på vatten

”Förra sommaren åkte jag vattenskoter för första gången. Det var en upplevelse utöver det vanliga särskilt när jag blåste på med full gas över en stor fjärd. En polare bestämde att vi åker med SE-Skoter och det visade sig vara ett bra val. Två instruktörer körde på varsin ledarskoter och sedan – med långt säkerhetsavstånd mellan oss – kom vi andra med full fart. Jag rekommenderar att åka med SE-skoters snabba skotrar med deras kunniga ledare som har koll på vattnet och omgivningarna. Kom också att tänka lite på jobbet. Tänker föreslå för chefen att hela arbetsgänget åker vattenskoter vid nästa kick-off.” / Kristofer

"Jag och företaget var ute en tur med RIB-charter båtar i våras. Vi började i centrala Stockholm och kom väldigt snabbt ut i den härliga skärgården. Det var en riktig kick att få "flyga" fram på vågorna. Väl framme var det middag och bastu som gällde. Jag kan rekommendera RIB-charter. Alla kommer älska det"

Jämför aktiviteter
Catch & Relax
Fiska och njut!

Fiskeäventyr med Catch & Relax blir ett minne för livet. Upplev härligt fiske och vacker natur tillsammans med dina vänner eller kollegor. Tillsammans med vana fiskeguider och bra utrustning kommer ni få en upplevelse som ni sent glömmer!

Läs mer
Sailing Events
Ta med kollegorna på en företagssegling

Sailing Events i Stockholm arrangerar seglingar både för större och mindre grupper. Företag kan välja mellan olika upplägg på företagsseglingar som passar vid kundevent, kick off eller konferens.

Läs mer