Visa aktivitet.se som: Mobil
Tips på gruppaktiviteter

Gruppaktiviteter för familj och vänner

Senast uppdaterad: 2020-05-27

Utomhusaktiviteter - utmaning, teambuilding och äventyr!

Nu är det helt rätt tid för utomhusaktiviteter. För trots att förutsättningarna för vårt sociala umgänge har ändrats en del så vill vi ju fortfarande göra roliga saker. Men ibland kan det kännas svårt när man ska hålla avstånd och helst ses utomhus. Vad kan då passa bättre än att boka en härlig utomhusaktivitet med kompisarna, kollegorna eller familjen?

Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-05-15

Teambuilding på distans - 6 aktiviteter som stärker gruppen!

Teambuildings är en väldigt viktig del för arbetsklimatet. Vi har listat sex teambuilding-aktiviteter på distans som förhoppningsvis ska bibehålla och stärka gemenskapen!

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-11-20

Tips på roliga aktiviteter till barnkalas

Vanliga saker som hör till under ett barnkalas är födelsedagstårta, presenter, godis och även aktiviteter. Om du vill kan du ordna aktiviteter själv hemma i form av lekar. Men en allt vanligare variant är att man åker iväg med alla barnen och gör en aktivitet tillsammans.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-07-09

Tips på sommaraktiviteter

På sommaren finns det tid att hitta på roliga aktiviteter. Varför inte komplettera de traditionella utflykterna och upplevelserna med nya spännande aktiviteter?

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-07-09

Tips på aktiviteter för två

Att göra en aktivitet tillsammans med någon som du tycker om är det inte mycket som slår. En upplevelse är till för att delas, och det är det nog många som håller med om. Läs mer och inspireras!

Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-05-13

Aktivitetstips till födelsedagsfest

Att ge bort eller anordna en aktivitet när någon fyller år är ett uppskattat tilltag. Vi har sammanställt lite olika tips på födelsedagsaktiviteter! Vad vill ni hitta på?

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-07-09

Tips på vinteraktiviteter

På vintern är det lätt att glömma bort att vara aktiv. Det är kallt, mörkt och för många upplevs denna period som jobbig och tråkig. Se alla våra roliga tips på vinteraktiviteter!

Läs mer

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information