Självförsvar för kvinnor/tjejer - intensivkurs

ESDS KOPING, i Köping (+2 orter)
Längd
5 timmar
Pris
800 SEK
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Enligt överenskommelse (+2 starter)
Längd
5 timmar
Pris
800 SEK
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Enligt överenskommelse (+2 starter)
Få mer information om aktiviteten 👍

Beskrivning

ESDS - realistiska självförsvar intensivkurs för kvinnor 5h

Du lär dig grunderna under några timmar. Träningen är intensiv samt fysisk och även mentalt stärkande. I träningen ingår kort teori med övningar samt väldigt enkla och snabblärda rörelser. (Scenarioträning ingår) Du lär dig försvar mot hot både med och utan vapen. Du lär dig försvar mot de mest vanliga angrepp man kan utsättas för. Det är därför viktigt att lära sig något som är effektivt på kort tid. Med så få moment som möjligt för att hjärnan ska kunna hinna processa det i verkligheten. Och för att kunna få en stark effekt mot en stark angripare om man själv är mindre och svagare.

Lite av vad du lär dig på kursen:

1. Hur kan jag undvika att bli ett potentiellt offer?
2. Vad händer före-under-efter ett angrepp?
3. Vi belyser försvarsspray - överfallslarm?
4. Hur försvarar jag mig mot olika angrepp?
5. Om den som anfaller är mycket starkare?
6. Grovmotoriska rörelser på rätt sätt?
7. Vad gör jag om jag blir angripen bakifrån?
8. Förståelsen av ett beväpnat angrepp?
9. Vad säger lagen?
10. Efter kursen ges tips och råd

-----------------------------------------------------------------

Kursen är löpande:
Lektionerna finns att boka varje helg!

Erfarenhet: 

Sammantaget finns en stor erfarenhet inom ESDS av att bemöta människor som utsatts för våldsövergrepp. Mycket av informationen har vi fått från professionella människor med anknytning inom säkerhet, polis, traumaläkare samt ifrån egna hemska upplevelser. Vi inom ESDS lär ut från väldigt säkra källor det gör oss mycket insatta i ämnet. Där kursledaren på ett väldigt pedagogiskt och effektivt sätt lär ut viktig information till varje deltagare på hur vi kan förbereda oss mentalt för att bli starkare och hantera olika situationer mycket säkrare.

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 starter

Löpande kursstarter

  • Aktivitet
  • Köping

Enligt överenskommelse

  • Aktivitet
  • Sverige

Målgrupp

ÅLDERGRÄNS:
Kursen vänder sig till kvinnor. 

Vi utgår från Västmanland men kommer gärna till er efter önskemål. Kontakta mig (Oss) via formuläret nedan för mer detaljer kring kursens innehåll. 

OBS! Våra regler och krav:

Du ska ej vara straffad för grova våldsbrott. Minsta ålder att träna är satt till 15 år följt av målsmans godkännande. Vi förbehåller oss rätten till att neka deltagande i våra kurser om vi misstänker att någon inte uppfyller de riktlinjer vi har rörande alla människors lika värde, jämställdhet och demokratiska värderingar. Vi har nolltolerans mot droger, våld, mobbing och diskriminering. 

Kursledare

Gabriel Hedentorp är 43 år gammal  Utbildad / Självförsvarsinstruktör med 10 år inom självförsvarsbranschen. Gabriel har tränat med de mest erfarna instruktörer man kan ha tränat med. Gabriel tog esds till Västmanland 2016 men började instruera redan 2011. Han har väldigt bred erfarenhet inom många olika system både obeväpnat och beväpnat. Gabriel har stor erfarenhet av att träna och möta människor som utsatts för våld och har en djup förståelse av våld och våldets effekt. Han har lärt ut inom ESDS i 7 år där han utbildat ett 70 tal personer och där några har haft användning av det dom lärt sig på kursen.

  • Gabriel är licensierad ESDS Instruktör  av Slavo Gozdzik på Level 1-2.
  • Gabriel är licensierad inom systemet - F.A.S. Han är även utbildad inom Active Shooter  av Martin Cooper.
  • Gabriel är licensierad inom Reality based system av Mattias Hedman.

 

Kostnader

REGLER GÄLLANDE BETALNING:

För att boka din plats, behövs en betalning göras innan kursstart på 250kr. Resterande betalas på plats Swish / Kontant funkar.

Avbokningsavgift 250kr, om du inte avbokar inom 48 timmar innan kursstart.

I samband med betalningen skickas mejl ut med direkt destination, plats  och all annan övrig info som behövs till varje deltagare. 

Om kursen förmodan skulle ställas in så återbetalas pengarna till varje deltagare.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Självförsvar för kvinnor/tjejer - intensivkurs. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 16 recensioner
Skriv en recension
5/5
Marianne
23 okt 2023
Tack till er på esds !

Tack för en spännande och lärorik kursdag! Jag är lite öm i kroppen men det var det värt. Något som jag tyckte var väldigt bra var speciellt om försvarsspray och det där som vi ...

Visa hela
5/5
Nadja
21 sep 2023
Självförsvar för kvinnor

Oj säger jag bara alltså tack för att jag hittade till er denna kurs! Inspirerande kurs både fysiskt och mentalt, professionell, pedagogisk och erfaren instruktör som får dig at...

Visa hela
5/5
Linn
26 okt 2022

Tack för en väldigt givande kurs! Man lärde sig otroligt mycket och tränaren var väldigt bra! Det var verkligen värt pengarna

ESDS KOPING

Om ESDS                                                                                           

ESDS är framtaget och grundat av Slavo Gozdzik och som arbetar med självförsvar och defensiv taktikträning inom Polisväsendet. Systemet har funnits i Sverige ända sen 1998. Explosive Self Defence System (esds) är ett koncept som finns och tränas i olika delar...

Läs mer och visa alla aktiviteter med ESDS KOPING

Highlights