Visa aktivitet.se som: Mobil

Vår vision

Vår vision

Vilket blir ditt nästa äventyr?

Vi på aktivitet.se är övertygade om att utmaningar, kreativitet och upplevelser får människor att växa. Genom att dela upplevelser med andra skapas nya minnen, meningsfulla relationer och starka team.

Det kan vara chefen som letar efter en annorlunda aktivitet till konferensen, kompisgänget som vill upptäcka något nytt tillsammans eller någon som planerar en oförglömlig möhippa eller svensexa – oavsett vad du söker finns här något för alla tillfällen!

Hitta inspirationen här

Vi samarbetar med allt från större eventbolag till mindre arrangörer och har skapat en samlingsplats för aktiviteter inom alla tänkbara områden. Här kan du kostnadsfritt söka, hitta och jämföra aktiviteter till företagsevents, teambuilding, kickoffer, konferenser, möhippor eller svensexor.

Vi vill vara den självklara källan till inspiration. Tillsammans med våra hängivna medarbetare guidar, peppar och inspirerar vi med artiklar och ett innehåll anpassat för alla slags aktiviteter.

Gå till Guider och inspiration

Aktiviteter för alla

Vår vision är att hjälpa alla i hela Sverige som vill krydda sina aktiviteter med det där lilla extra – oavsett om det innebär avkopplande stunder i skärgården, en kulinarisk matupplevelse eller en fartfylld aktivitet uppe i luften.

Så vad väntar du på?

Nu börjar vi! ♡

Senast uppdaterad: 31 aug 2020