Visar 1-20 av 108 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-20 av 108 träffar
1
2
3
4
...
6

Mer om aktiviteter inom uppdrag och rollspel

Gå in i en ny roll, lös olika uppgifter och låt alla i gruppen delta aktivt. Detta är en väldigt trevlig aktivitet som även är utvecklande för hela teamet. Man upptäcker nya sidor hos sig själv och sina medarbetare. Det är både utmanande och roligt med rollspel i olika former. Olika uppdrag och stadsuppdrag är också det en trevlig aktivitet. Under dessa uppdrag finns det olika klurigheter att lösa tillsammans, ibland även på tid. Detta är en oslagbar form av teambuilding.

Många av aktiviteterna här är perfekta att ha som programpunkter vid till exempel en konferens, kick off eller svensexa. Aktiviteterna är teambuildande 
och bra för att stärka vi-känslan i gruppen.

Uppdrag och utmaningar

Var med i samarbetsövningar som sätter både dig och dina kollegor på prov. Gör ett stadsuppdrag tillsammans och lös uppgifter och klurigheter på tid. Detta sätter verkligen er som grupp på prov. Delta i olika frågesporter och quiz på er företagsfest. Många arrangörer kan ordna olika lekar och uppdrag efter just era önskemål.

Med dessa aktiviteter här ovan kan ni öva på teambuilding och grupputveckling. Aktiviteterna passar bra vid många olika tillställningar som kick off och konferenser.

Escape Room - Undersök hur bra ni arbetar tillsammans under press

Tycker du om spänning och mysterium som måste lösas på tid? Då ska du och kollegorna testa på Escape Room! Under aktiviteten får du och dina lagspelare utsättas för kluriga gåtor och utmaningar under tidspress. För att höja spänningen ytterligare måste ni komma vidare i spelet under utsatt tid - annars blir ni inlåsta och förlorar spelet. 

Virtual Reality - Aktiviteter i en virtuell verklighet

Söker du det perfekta miljöombytet? Samla vänner eller kollegor för en aktivitet med Virtual Reality teknik. Det finns många aktiviteter att välja mellan men gemensamt för alla är att ni verkligen får en chans att leva er in ordentligt i olika situationer och miljöer. Med Virtual Reality får ni uppleva känslan av att vara mitt i ett spel.

Jämför aktiviteter