Teambuilding med poängjakt – när, var och hur du vill!

Längd
30-90 minuter
Pris
199 SEK
Längd
30-90 minuter
Pris
199 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Beskrivning

Teambuilding med poängjakt – när, var och hur du vill!

Teambuilding med poängjakt!

En superkul och enkelt genomförbar fotopoängjakt är den optimala teambuildingaktiviteten om du själv vill ordna något snabbt och lätt!

I vår app grapevineQUEST får man upp en mängd uppdrag som ska lösas genom att man tar ett foto eller gör en film. Det hela kan vara något ganska enkelt och konkret, men också en knepig gåta, något abstrakt eller något som laget måste göra tillsammans och dokumentera. Kul, kreativt och lite knasigt!

Lekledaren godkänner, underkänner och kommenterar uppdragen på en enkel arrangörssajt. Appen räknar tid och poäng! Det finns poängjakter för inomhus och utomhus, hemma eller borta, i stan eller i skogen, för barn, ungdomar och vuxna – eller alla tillsammans!

Lagkampen! är fokuserad på teambuilding med 100 uppdrag som lagen ska lösa tillsammans, det handlar också om att tänka strategiskt för att samla ihop flest poäng på den begränsade tiden. Lagkampen! Kan göras i stort sett var som helst, också på kontoret. Tidsåtgången kan varieras mellan 30-90 minuter.

Stadskampen! är en kul teambuildingaktivitet i en stadskärna. Här ska man använda sig av miljö och människor för att lösa 100 roliga utmaningar. Stadskampen kan genomföra i vilken stad som helst när som helst!

Målgrupp

Perfekt för teambuilding för grupper och företag – eller bara för att ha kul!

Kostnader

En poängjakt med 1-5 lag kostar 199 kr. En poängjakt med 6-10 lag kostar 299 kr. Priset är för hela aktiviteten – inte per person! Leverans sker omedelbart med e-mail – sedan är det bara att enkelt fixa ditt alldeles egna event!

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Teambuilding med poängjakt – när, var och hur du vill!. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
5/5
Mojgan, Afry Sverige AB
03 maj 2024
Mycket rolig teambuilding aktivitet och i princip ingen förberedelse krävdes.

En mycket rolig aktivitet som vi genomförde i två konferensrum på kontoret. Det var komiskt att se hur båda lagen helt oberoende av varandra löste många av uppgifterna på liknan...

Visa hela
grapevine.nu – gör-det-själv-aktiviteter och festlekar
Kärleksgatan 2a
211 45 Malmö

grapevine.nu – gör-det-själv-aktiviteter och festlekar

För vissa tillfällen har man en mindre budget att röra sig med eller så vill man arrangera sina egna aktiviteter och ha full flexibilitet att kombinera med annat. Då är våra färdiga festprodukter och events perfekta! Välj bland hundratals färdiga...

Läs mer och visa alla aktiviteter med grapevine.nu – gör-det-själv-aktiviteter och festlekar

Highlights