Filtrera efter
Femkamp
Plats
Visa alla filter
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-14 av 14 träffar
Annonser

Fler kategorier inom Femkamp

Populära platser

Mer om femkamp

Femkamp är förutom att vara väldigt roligt också ett bra sätt att komma varandra närmre. Vissa av tävlingsmomenten kan vara i grupp där det krävs kommunikation och samarbete för att lyckas. Är man större grupper som utför en femkamp kan man även arbeta lagvis. Är ni en mindre grupp kan ni även tävla en och en. Det är väldigt populärt med femkamp som företagsaktivitet, kick off eller på konferens. Detta beror på att femkamp är teambuildande. Vissa arrangörer utformar sina femkamper speciellt för företag som vill arbeta med sammanhållning och teambuilding. Utmana varandra i en femkamp på nästa kick off, teambuilding eller konferens.

Vanliga femkampsaktiviteter

Många arrangörer är mobila, vilket innebär att du själv kan välja var du vill ha din femkamp. Vissa arrangörer har ett stort urval av femkampsaktiviteter och låter dig plocka ut de fem som låter mest lockande. Vanliga femkampsaktiviteter behöver inte vara särskilt avancerade, det kan räcka med pilkastning, stafett eller att skjuta fotboll. Det går att forma femkampen så den passar dig och ditt företag. Nedan kan du läsa mer om olika exempel på roliga femkampsaktiviteter som många arrangörer erbjuder.

Skytte och kastning

En stor del av femkampsaktiviteterna är inom skytte och kastning av olika slag. Du kan tävla i grenar som prickskytte, yxkastning, blåsrör, kaststjärnor, luftpistol och pilbåge. Att träffa rätt kräver en stadig hand och hög precisionsförmåga. Utmana varandra i skytte och se vem av er som är stadigast med handen. 

Sumobrottning och Giant boxing

Passa på att få ett gott skratt i överdimensionerade sumodräkter eller boxningshandskar. Under en sumobrottning har ni tunga, helkroppstäckande sumodräkter på er. Med era jättemagar ska ni försöka putta ut varandra ur ringen. Den robusta sumobrottaren som sist står kvar vinner. I Giant boxing slåss du och dina medtävlande med gigantiska, mjuka boxningshandskar för att meja ner motståndaren.

Interaktiva femkampsaktiviteter

Är du expert på guitar hero eller super Mario? Ni kan tävla i interaktiva femkampsaktiviteter. Med olika simulatorer som VR (virtual reality) eller tv-spel kan du och ditt gäng tävla mot varandra. Tävla mot varandra genom att sjunga singstar,  spela tennis eller skjut zombies, du kan tävla i allt!

Fyrkamp och trekamp

Alla kamper behöver inte vara en tävling om fem moment. Om ni inte är intresserade av att tävla mot varandra i en femkamp finns det flera arrangörer som erbjuder fyrkamp och trekamp. En kamp av något slag kan vara ett perfekt komplement till er konferens. 

När du har hittat en aktivitet som du är intresserad av kan du kontakta arrangören genom att skicka en intresseanmälan. Arrangören återkommer då med mer information.