Visa aktivitet.se som: Mobil
Visar 1-26 av 26 träffar
  • = Populär aktivitet
  • = Videopresentation finns
Visar 1-26 av 26 träffar
 

Mer om femkamp

Femkamp är förutom att vara väldigt roligt också ett bra sätt att komma varandra närmre. Vissa av tävlingsmomenten kan vara i grupp där det krävs kommunikation och samarbete för att lyckas. Är man större grupper som utför femkamp kan man även arbeta lagvis. Det är väldigt populärt med femkamp som företagsaktivitet, kick off eller på konferens. Detta beror på att femkamp är teambuildande. Vissa arrangörer utformar sina femkamper speciellt för företag som vill arbeta med sammanhållning och teambuilding. Utmana varandra på nästa kick off eller teambuilding.

Vanlig femkamps aktiviteter

Många arrangörer är mobila, vilket innebär att du själv kan välja var du vill ha din femkamp. Vissa arrangörer har ett stort urval av femkampsaktiviteter och låter dig plocka ut de fem som låter mest lockande. Vanliga femkampsaktiviteter behöver inte vara särskilt avancerade, det kan räcka med pilkastning eller att skjuta fotboll. Nedan finns en lista med exempel på roliga femkampsaktiviteter många arrangörer erbjuder.

Skytte och kastning

En stor del av femkampsaktiviteterna är inom skytte och kastning av olika slag. Du kan tävla i grenar som prickskytte, yxkastning, blåsrör, kaststjärnor, luftpistol och pilbåge. Att träffa rätt kräver en stadig hand och hög precisionsförmåga.

Sumobrottning och Giant boxing

Passa på att få ett gott skratt i överdimensionerade sumodräkter eller boxningshandskar. Under en sumobrottning har ni tunga, helkroppstäckande sumodräkter på er. Med era jättemagar ska ni försöka putta ut varandra ur ringen. Den robusta sumobrottaren som sist står kvar vinner. I Giant boxing slåss du och dina medtävlande med gigantiska, mjuka boxningshandskar för att meja ner motståndaren.

Interaktiva femkampsaktiviteter

Expert på guitar hero eller super Mario? Det nya är interaktiva femkampsaktiviteter. Med olika simulatorer eller tv-spel kan du och ditt gäng tävla mot varandra. Tävla mot varandra genom att sjunga singstar eller spela interaktiv tennis, du kan tävla i allt!